субота, 10. новембар 2012.


1835.
LJUDSKO PRAVO NA SEKS

Nema smisla. Dopušteno je guzičiti, čak naguziti, obezglaviti, podglavičiti, druge ali nije to dopušteno uraditi za sebe i svoje zadovoljstvo. Dopušteno je upucati Bin Ladena ali nije dopušteno upucati međunožje, miloklizno, ružne oficirke.
A opšte je poznato da ružni opće, pare se, nabolje. Podsvjesno predosjećaju, a svjesno se boje, da im je to zadnji put.
Izvjesni predsjedavajući Siajej, podnio ostavku jer je uhvaćen u vanbračnom miloklizu sa oficirkom koja mu je bila i neka vrsta biografkinje. Radi se, inače, o vrsnom generalu Am Army.
Ružni šef CIA potegao ključni argument pred kojim Obama nije imao odstupa. Nemoralno je da ja na ovoj dužnosti vanbračno bludničim nad dobrovoljno raščerečenom drugom ženskom.
Da ostavim po strani pomen morala u Americi. Ali neću da ostavim dvojbu. Muško-ženski odnosi, takozvani seks, jedno su od najprečih ljudskih prava. I sigurno prvo koje je realizovano.
Stoga je nepojmljivo diskvalifikovati nekoga u profesionalnom i javnom smislu zbog vanbračnog milokliza. Onda bi direktor Cia morao podnijeti ostavku i zbog popodnevnih tračeva sa komšijom, za vrijeme lošeg američkog roštilja. Jer je, možda, nemoralno, rekao da je onaj sjeverni susjed kretenčina pošto mu žena ima malu guzu a stalno mu govori šta da radi.
Kao da toliki američki predsjednici, isključujući Džona, nisu vanbračno pojebali cijeli nacionalni park ženske populacije. Pa im nije palo na pamet da podnesu ostavku. Bil Monika preživio a Dejvid poletio da da ostavku. Ejebiga.