четвртак, 26. мај 2011.

NEMA REFERENDUMA
ALI NEMA NI BONA
A bez Bona Incko je ko ždrijebac bez Crvenbana.
Incko se danas raskrilio u Avazu. Neka se Dodik smatra pobjednikom ali Referenduma nema.
Iz čega izvlačim da je Incku, a i drugima, važnije da nema Refrenduma negao da u politici nema Dodika.
Kada je jedan od srpskih boraca, pripadnik Zemljanih Belih Orlova, na Savi, 93. u zimu, zapucao na hrvatsku stranu, preko Save, onda je neko s one strane, u tamnu noć, povikao Čedo, nemaš struje. Nema struje al nema ni Muje.
Tako je Čedo onomad shvatao Rat.
Pogrešno. Kao i Incko sada Mir.
Za Incka, i za druge, bolje je da ima i Referenduma i Dodika. Da misli dobro Bosni i Hercegovini, on bi došao umjesto Lejdi Ešton i sa Republikom Srpskom i Dodikom razgovarao o tom problemu pravosuđa. Pa ako ne može da se dogovori, javno izjavio da onda podržava Referendum. Neka građani kažu šta misle. I oni u Saraju bi to trebali podržati. Ali pošto Incko, i oni njegovi, to ne razumije, ne želim da mu objašnjavam. Ni za kakve pare. Jer ne mogu reći ni da će mu se samo kazati.
Nakon cijele operacije, mogu da pokupim mrtve i saniram bojište:
• Ima Referenduma. U Republiku Srpsku je ušao na Velika, Briselska vrata.
• Ako Incko, ili njegovi, sljedeći put dovedu Republiku Srpsku do Referenduma, neće niko iz Brisela potegnuti u Banjaluku da spašava. Tada bi to bilo poniženje za Brisel.
• Nema više onog autoriteta Takozvanog Suda BiH i Takozvanog Tužilaštva BiH. Doduše, nije ga mnogo ni bilo.
• Nema više Incka i Ohaera. Nikada ne špekulišem o budućim potezima.
Pošto Incko kaže da dobija esemsove iz Republike Srpske, i da uglavnom ima podršku, kao što ga podržava i otpozicija, evo i ja se pridružujem. Nek zaradi Telekom.
Dragi Vali, evo dobro sam kao što i tebi želim sve najbolje. Ne idi na vjeronuaku, idi na kurs algebre. Pozdrav uz stari nehrišćanski poklič Triput Pet Sedamnaest.