петак, 1. април 2011.

PIHALO
Na onom ba.fajrontalu, Srdjan Duvalo postao šaldžija. Šaldžija se je stara srpska riječ pa se malo ne uklapa sa onim ba. Ali, jebi.ga.

Napisao pismo, prvoaprilsko, o otkazu sstranog plaćeništva jer mu kasni napoj. To opoziciono duvalo, kao i drugi nadničari, napoličari, izmećari i jaslari inostraničari, pati od manjka političke estrade pa nastoji skrenuti pažnju makar i prvoaprilskom zajebancijom.

Mislio sam da su ti Igrači Specijalnog Rata nešto dosjetljiviji. Ili, kako nema pravog rata, tako nema i pravih duvala specijalnog rata. Uz godišnjicu 27. marta, poznatog kao inglezinirana slobodarska beogradska instalacija, performans, šta li, protiv Njemačke a pod imenom Bolje 27. mart nego Pakt, podsjetili smo se kako je general Mirković, kao jedan od pučista, završio i umro u Engleskoj kao slučaj gladi kome je Gordi Čerčilion davao pet funti socijalne pomoći. STJ.

Da li je to Psiholog Duvalo čitao.

Da jeste, ne bi se, kobiva, zajebavao sa kašnjenjem honorara za svoj uticaj na javno mnijenje, osim na RTRS-u, u Glas-u, Mira te jedva čeka, STJ, i šta još reče. Da jeste, nebi se čak ni zajebavao.

A i ne mora slati prvoaprilska pisma čak u BGD, dovoljno je da po honorar ode tu iza nekadašnje banjalučke Robne kuće Centar. Kao što je i uobičajeno.

Što se tiče provale da smo ga zvali da piše na portalu SNSD info, pa baš biramo između Desnice Radivojevića i njega. Ušli su u uži izbor. Desnica je zasad u prednosti, bolje zna srpski pravopis. A i desnica je primjerenija riječ za ono što obojica rade.

Dabome da se šalim. Ugradili smo Surivitna olahup program kod pristupa Portalu SNSDinfo, A#“$%$$““ /()=((??=** **&%$“//////... itd. koji automatski onemogućuje pristup svim autorima koji podsjećaju na prezime Duvalo. To uključuje i riječi hulahop, lupalo, upola, auspuh, ispuh, kerempuh i slične.

Pih.