петак, 23. октобар 2015.

ШТА ВОЂА
ОПОЗИЦИЈЕ
РАДИ СА
АМЕРИЧКОМ
АМБИЦОМ
И КО КОГА ПРИМА

Осим ако нема СЗР за кречење, молерај и столарију.
И шта је горе од одласка у Америчку Амбасаду.
Горе је само долазак Ам Амбице у Парламент.
Састали су се, дакле, Морин Кормак, Америчка Амбасадорица у БиХ, и Младен Босић, познатији као Кила Златан, који је предсједник највеће опозиционе, и једине опозиционе, странке у Републици Српској. И потпредсједавајући нечега у Сарају.
Било је Саопштаније поводом сусрета.
Формално-логички, коректно, можда и добро, на нивоу сусрета два осредња државника на Бујадиштима Балкана.
Није саопштено ко је кога примио.
Ну.
Без обзира на општи политички, државни и регионални хаос, доиста је неразумљиво шта Вођа Опозиције, који има Мисију, тражи са Амамбицом. И то у традиционалном сусрету. Јер се они, маломало, виђају. А нисам установио да се знају из Америке. Док је Мисија био тамо.
Чак и ако прихватим да је нормално, а јесткурац, да Амамбица, и други, одају по селу и завирују у трапове, лонце и под кревете, да прихватим да је уобичајено да некакв лидер, изабраник или наметнутник, позове амбасадорски тор на какав пикник, ручак или обично баљезгање, не може да буде прихватљвиво да се Амбасадорица једне земље, која преферира Деморатију на три од четири  битна елемента за опстанак планете, на Земљи, у Зраку и на Води, састаје са ДОН Босићем. Десетогодишњим Опозиционим Неспосбњаковићем.
Послије, кад му кажеш Издајник, он блене. Она ил Ја.