понедељак, 28. септембар 2015.

ПРОТИВ
РЕФЕРЕНДУМА
У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ
САДА СУ КОЊЕВОДЦИ
И ТРЕЋЕПОЗИВЦИ

Михајло Михајлица, то је зато што се он нервира кад ми не знамо да је он Миланко, коначно пронашао Новину за коју је он Величина. Од које је већи.
Раскрилио се данас испод заглавља Ослобођења ко Кина испод Монголије. Ко некад Бранко Микулић. Предсједник Це Ка Ес Ка Бе и Ха.
А и бирократизовани наслов му је такав.
Референдум је пријетња миру у БиХ.
Једна друга сарајска новина, која је за Ослобођење заиста Новина, Аваз, објављује велики текст на исту тему. Извјесни Тоби Фогел, спољнополитички аналитичар из Брисела, каже да Само удружена реакција САД и ЕУ може зауставити Додика у Боб Стази Референдум.
Тако велике двије будале на два различита пола.
Непревазиђено.
Референдум није пријетња Миру у БиХ. Сама БиХ је пријетња Миру. Само њено постојање. Зато је и остављена да постоји. Јер је фини регулатор сукоба и затишја. На цијелом Балкану.
Михајлица се додворава Сарају и Америчкој Амбасади. И, преко новина, јавља Босићу и Иванићу да је он још увијек на положају.
А овај Фогел, спољнополитички аналитичар, како су га, ради важности, а и ћелав је, титулисали, што је исто и као да су рекли да сере поред рупе на чучавцу, даје спољнополитичке анализе за по двјеста еура.
Америка и ЕУ не могу да се удруже ни код издувних гасова а камо ли око Додика и Референдума.
Некидан је Обама тражио од ЦИА да му покаже на глобусу гдје се тачно припрема тај Референдум.
ЦИА увела четверобригадни систем. И опет јој је требало три дана и двије ноћи да обиљежи Републику Српску.
Истовремено се јавио 99. Круг Скелета, сарај асоцијација. Они су саопштили да је Референдум усмјерен на рушење темеља БиХ.
Све ово не говорим да би те три појединачне и индивидуалне сподобе зајебавао, мада уживам у томе, већ због тога што се Референдумом у Републици Српској баве углавном Коњеводци и Трећепозивци.
А то су они који се мобилишу кад си све битке изгубио.
Референдум је озбиљна ствар јер нико паметан неће да се бави њиме. Нема аргумената.
Само будале мисле да имају аргументе за све.