понедељак, 16. фебруар 2015.

СРПСКИ
ОПХОД
ПРЕМА
ПРЕДСЈЕДНИЦАМА

Одмах да кажем. Залуд пишем. Србима или говорио, ил прдио, исто.
Хрвати су од Инаугурације Прве Предсједнице Хрватске, напрвили медијски догађај регионалних размјера. Скоро као и кад су протјерали Србе кроз редарствену и еколошку бајку звану Олуја.
На поклоњење, патетисање и стабилност, тамо је, Марку и Колинди пред ноге, ишао и Страшни Србин Бриселаш, ПППВ, Први Пут Предсједник Владе, Александар Вучић.
Након тога Стабилност на Балкану је таква да су се игле у сеизмолошким станицама укочиле и остале ко укопане.
Исти тај Вучић, односно његова странка, гурала је овдје у Српској, као противкандидата Биљани Плавшић, Поплашена за Предсједника Републике. Који је и побиједио. Није спорно што је побиједио.
Споран је начин на који су то радили према Биљани Плавшић, Предсједници Републике Српске. И не само Свпски Јадикави, него цијела булумента и алаша, да употријебим бакиризам који ће они разумјети, Есдееса а и добар дио бирачког српског живља.
Биљана Плавшић је српска званичница коју су примали у Паризу. Због које је овдје долазила Мадлен Олбрајт, Зла Американка. Није морала да се клања ни да клечи пред било киме. Није морала да даје Косово. Република Српска је била уважена.
А онда су будале гурнуле Поплашена. Само да се порази Биљана Плавшић. Коју су звали Баба и слично. Знали су да ће Поплашен страдати од странаца. А вјероватно су знали да ће једног дана, када се ријеше Шешеља, зачепити нос, зажмирити и скочити у Напредњаке.
Као што је Вучић јучер зажмирио и дронирао се на Марков Трг. А у Београду, а у Србији, остао Николић кога не јебе нико низашта, и Дан Државности.
Биљана Плавшић је, сјећали се неко, у Есдеесу, послиј рата, захтијевала да се ријеше криминала и других неподопштина. Она је покушавала да опере водећу српску политичку снагу Овдје, од Караџића и његове криминогене Екстерне Моћи, како би Срби свијетла образа могли да иду у Мир.
Биљана Плавшић није била политички оспособљена али је веома прецизно детектовала стање и захтјеве пред којима се налазе Срби послије рата у који су увучени у коме је све урађено да буду проглашени Кривцима и Губитницима.
Док се Биљана Плавшић трудила да Срби чистог образа иду у Мир, многи су се трудили да Срби оду у Пизду Матерну. Труде се и данас.
Када су Странци Усранци видјели да Биљану Плавшић не могу искористити за антисрпство, као Вучића данас, послали су јој позив за Хаг.
Биљана Плавшић је рекла да Бог зна да она није крива а ови на земљи не знају и не морају да знају. И отишла добровољно тамо. Признала је било шта само да не би добила доживотну робију на основу лажних исказа муслиманских и хашких свједока.
Нико од Срба није хтио да свједочи у корист Биљане Плавшић. Нико.
Након тога, међу Србе су ушле особине које им никад нису биле својствене. Криминализација, Аутошовинизам, Самопљување, Самопонижење.
Странци су постали свеци. Интеграције су постале вјера. А ми смо постали Пичке. Ријетки, који су имали мало храбрости и образа, постали су Педери и Будале.
Умјесто Нормалног Националног Српсва, ми данас на сцени имамо Колективизацију Куге над Србима. Разних врста. Сви су Режим. Сви су Криминалци. Сви су Корумпционери. Сви су Злочинци.
Странци Усранци су инсталирали, Овдје, фаланге разних Ситносеруцкала, Ситнопухала, Невладинаца, Маргиналаца, којима повремено баце у јасле нешто нових долара или еура, чудо је како увијек доносе свјеже, недирнуте паре, директно из штампарије, а који онда шире колективизаицју као кугу. Сви су криминалци, сви су злочинци.
Тај однос према себи и својој НДД Сфери, мора да се промијени. Не само код Срба. Мора код свих малих народа. Ако мисле да опстану у свом природном колективитету и на свом културном гнијезду.
Треба отићи у Загреб. Али тако да се тамо пошаље неко ко ће показати мјеру српског односа према Хрватској, не само недјељом и уторком, већ трајног односа. Понижавајуће је ићи тамо у свјству домаћина српске куће и лагати себи, јавности и Србима да је то зарад Стабилности. Дк исти дужносник Хрватске, Лепи Зоки, не мора да дође у Београд на регионални скуп, понизивши Србију, по хиљадити пут. Он није задужен, ни Хрватска, за Стабилност. Зашто је Србија увијек задужена за све. И нагужена.
Па. Због тога што сама себе и задужи и нагузи.
Доклегод туђа Колинда буде пишала колоњску воду а наша буде Баба и Злочиница, неће Срби имати напретка.