субота, 22. новембар 2014.

3382.
НАРАНЏАСТА
ПАНДУРЕВИЋКА

Коликогод Онај Босић, Пробосанац, ништа не зна, толико Плавуша Пандуревић све зна. Та Сека Алексић српскијанске политичке сцене, убијала нас је у кампањи својим спознајама да је Милион Људи у Српској незадовољно влашћу, режимом и криминалцима окупљеним у тајној трилатерали Око Додика.
Сада, у сарајским медијима, у којима ће постати Српска Ханака Палдум, кадгод збори нешто што милује уши Сарчаршије, Александра Пандуревић најављује бунт у Републици Српској. У случају да Додик формира власт.
Најављује Пандурица Наранџасту Револуцију.
Онај србијански аналитичар најављује збацивање Додика.
Да нису били на истом семинару, СТЈ.
Немам ништа против да Пандуревићка, и њен  Кривоусти, накупи Милион Незадовољних. Може да упише и Весну Пусић.
Али имам све против тога да Политичке Дилеје, у које неспорно спада Пандуревићка, и сва параопозициона сцена, креира Републику Српску као Барикаду.
На којој ће бабетине, брабоњакиње, шлауфаре, пјандуре, штифтунговке, дроњци испрдоњци, недовршени професори и њихови потплаћени студентуи, узгред, јебеш студенте са којима њихови професори иду у протесте, пропали политички савјетници и аналнитичари, и понеки политички зукваш, да улицом мијењају политичку сцену и од ове јадне територије праве мајданске експерименте. Праве турска јебалишта. Праве Збигњевљеве онаниције. Праве Сорошеве пролажице.
Не разумијем зашто им, тим Пандурицама,  Кровокурицама и Потурицама, за политику треба Народ. Народ је био на изборима и урадио је своје.
Зашто га опет утјерујете у тор.
Зашто опет скупљате Милион Незадовољних. Да својим курцем млати ваше глогиње.
Довољно је да скупите 42. ЈВЈ.
Тешко је Дилејама објаснити да сви једва чекају да се у Републици Српској догоде нереди.
У нередима се најлакше руши све а не мијења ништа.
Само будали треба улица. Кад има Парламент.

Будали. Плаћенику. Издајнику.