уторак, 11. новембар 2014.

3360.
ИЗЈАВА О
СУВЕРЕНИТЕТУ
ИЗВИЊАВАМ СЕ
РАМИ, ВУЧИЋУ
И СРБИЈИ

Рамо, Рамо, друже мој, опрости ми грешка мој. А и ПППВ, ако може. И Србија да опрости.
Мало сам претјерао описујући тај Аљбански Инциденат у Београд.
Није то никакав удар на суверенитет Србије. То. Мислим. Рећи у Београду да треба да добровољно и са осмехом, дају делове свога тела. Да дотични део помилују, с пола килу соли, по крвавој живој рани и да га отправе у Независност, Сувереност и Државност. И мало воде да проспу за њим.
Није то ни понижење Србије. И ту сам претерао.
Какво је то посебно понижење, то што Сере Другар Рама, аљбанска вештица на штапу од заставе Вељике Аљбаније, кад се понижења догађају сваког трена.
Само што их није могуће видјети од анаболичких стероида. Таблоида. Све се претворило у Информероиде. За њих нам масти. Шупчане. Ако је неко слаб са асоцијацијама.
Још се мало држи Љиљана.
Па ту, негде, прочитах неколико сићушних али занимљивих обавјештајних и извиђачких података. Које нико неће примијетити ни покушати да смјести у шири мозаик НДД Сфере и дијагностичког спектра.
Повереник за информације од јавног значаја и заштиту података о личности, СТЈ, цитира неко писмо бившег србијанског министра Крстића. За које у влади не знају. А у писму БМК, Бивши Министар Крстић, пише да Изражава сагласност да Република Србија буде укључена на листу јурисдикција које води Министарство финансија и пореска служба САД.
Не знам о чему се ради. Претпостављам да порезници Америке јуре неке типове који су се сакрили у Србију и неће да плаћају порез у Ајови. АлуК.
Ради се о ултрадубоком скенирању Србије до сваког појединца. Зато је и избила афера о крађи података пореске управе Србије и изношењу у иностранство. Па је ту најебала и Милица Порезница. Позната као Младенова Милица. Коју је МИ17, Младен Иванић, из Србије, ангажовао као Главну Порезницу у Републици Српској, док је био Предсједник Владе, што је посебна прича о Суверенитету и игри коју је играо и игра МИ17 (17 је стопа педевеа, пошто је тај број у Енглеској, који иде уз МИ, заузет). А позната је као и Бивша Плавуша.
Дакле БМК изражава сагласност. А Влада Србије, нити неко други, није закључио и ратификовао никакав међудржавни споразум на основу којег би неки податак могао да уђе у јурисдикцију МИФ & ПУ САД.
БМК је дошао из америчке консултантске куће Мек Кинси. И тамо се и вратио. Мек Кинси је, иначе, старо ортоксно језгро српских радикала, које се навријеме пробратило у напредњаке, па је по том основу, дало нови кадар, као и општински одбор напредњала, нпр, Чачак.
БМК је обавјештајна ситница.
Праве координате су губитак суверености једне државе.
У овом случају отимање територије само је једнократан и болан случај.
Када држава себе доведе у ситауцију да јој министри долазе из америчких консултантских кућа онда је стање постало неповратно. Непријатељ је дубоко продро. Крстић више није Јеремија. Из оне песме Ја сам ја Јеремија, служио сам стари кадар. Сад се служи нови кадар.
Кад ти министри почну постајати они који нису виђени у изборима, нису рођени у Организацији Странке, а увијек необјашњиво долазе на листе и у кабинете, када не одговарају никоме а одлазе и долазе без поздрава, Држава и Странка су у великој опасности.
Или је у питању тешки губитак Суверенитета. Или је дошло до тешког Апсолутизма.

Стара аљбанска посљовица за такво стање каже И за трон има дрон.