петак, 1. август 2014.

3135.
У УКРАЈИНИ
СПРИЈЕЧИТИ
ИСТРЕБЉЕЊЕ
ИНДИЈАНАЦА

Обама је важно изјавио да се у Украјини мора спријечити понављање Босне.
Пошто не желим да мислим да је Обама глуп као Клинтон, као Клинтонка, као Реган или као Буш, јебига, послије Кенедија, изгледа да нису имали иког иоле политички интелигентнијег ко би могао да му се барем приближи, могао је мало да се обавијести о тој Босни Усраној.
Босна је испрдак југословенских ратова. Она није никаква трагедија. Она је отпадак трагедије у којој је страдао Српски народ у Југославији. Да је ЈНА била нека војска Словенија и Босна би биле спржене за по два дана. И, при томе би мање људи погинуло него у једној години мрцварења.
То би Обама требао да зна. Они који га савјетују шта да прича пред комшијама а шта пред новинарима.
Америка је, Збигњев, главни кривац за распад Југославије. То је, дабоме, вјешто прикривано. Пуштањем европских лешинара да узму помало. Да би Америци припала Војна База Косово. Што ће трајно србијанска муданца да држи у процеп, бре.
Америка је тада могла да назове Берлин и да каже Шајзе. Да вас нисмо видјели да чучкате мичку у пачку. Берлин, Бон, тад је био много слабији него сада. И не би смио да се курчи.
Ну. Америка је намјерно пустила да се Европа ломи око Југославије, доказујући јој да не зна и не умије ништа. О томе данас прича стварни Збигњев. А онда да Уљети са кикирики осиромашени уранијум.   
Југославија је била пробни лабораторијум свих тајних планова за рушење предсовјетских земаља. Проба капитализма на свјеже ране, проба национализама и њихових сукоба, проба уништења војне силе и привредне инфраструктуре. Касније су дошле пробе стабилизовања нових деократија, пробе приватизације, пробе реформи, пробе уласка у Нато.
У то су се, тачно је, укључиле домаће шешељизоване будале, Шешељи муслиманске, католичке и православне вјере. И служили као веома добра маска и америчком и њемачком ангажману. Њемачка иде даље. Клиторис Србији само што није експлодирао. Њемачка иде путем Аустроугарске.
Сва искуства из Југославије примјењују се сада у модерном рушилачком свијету.
Па тако и у Украјини.
Зато, мој драги Обама, немој да будеш Комшић.

И помози да се у Босни Усраној не понови оно што ће се догодити у Украјини.