среда, 30. јул 2014.

3129.
ИСТОРИЈСКИ
О ЗЛОЧИНИМА
ОВК

У Бриселу Селу одржана је историјска Конференција за Медије, Косово и Србију.
Тема је историјска. Злочини Ослободилачке Војске Косова. Историјска, јер је просто немогуће да они који су се ослобађали од српских злочина, почине злочине. Али.
Послије Историјског Бриселског Споразума, све је историјско у том троуглу ББК. Београд Брисел Косово.
Историјски је говорио извјесни Клинт Вилијамсон, главни тужилац и представник истражног тима Еулекса.
Све је установљено. Челници ОВК су чинили ратне злочине, животне, материјалне и сексуалне природе. За Жуту Кућу нема доказа. Али јесу и то.
Чим се у Хагу формира Суд ето и Оптужнице и има да им ноге виде пута.
Добро. Божије. Правда.
Појевтиниле Државе. Отмеш земљу, направиш Државу, платиш са тричетири главуше на оптужници.
Ну.
Историјска Бриселска Конференција Вилијамсона само је медијска интернационална санација бојишта на коме је израњавана Сербија.
Вилијамсон и слаткоћа сторије о ратним злочинима вођа ОВК, Косовка су Дјевојка. За јавност Србије и натполовично бирачко тијело. Дио су пакета. Ви Историјски Споразум, ми Историсјку Оптужницу.
И друга, битнија, ствар.
Феноменална алатка за управљање Косовом и цијелом номенклатуром која је имала веза са ОВК и БЗО. Борбом За Ослобођење. Сада ће свако ко је макар слушао пуцњаву херојских припадника ОВК, живјети у страху од Хага.
Како се Хагом управља политичким странкама и цијелим нацијама, знамо ми у Републици Српској.
Хаг је двоструки колосијек. При чему је један увијек невидљив.
Као у оном вицу о Хаси, Лаву, Циглама и Мудима.
Опкладио се Хасо са власником циркуса да ће питати Лава да му јебе лавицу, да ће овај одобрити и да ће се сложити да неће да је туче због преваре. Немогуће. Могуће, само да у арени имам двије цигле. Ма, можеш камион цигле.
Лав, цигле и Хасо у арени. Спикер чита питање Могу ли, ја, Хасо, једну ноћ да проведем са твојом женом Лавицом и да је сладострасно обљубим. Лав потврдно клима главом. Нећеш послије да је тучеш зато што те варала. Лав одречно маше главом. Публика у делиријуму. Власник у делиријуму. Хасо у делиријуму. Због лове.
А невидљиви колосијек је текао овако. Хасо, пошто је претходно био код лава и неколико пута му циглама туцнуо муданца.  Сјећаш се ове двије цигле. Лав потврдно клима главом. Хоћеш да са овим циглама станем иза тебе и да ти њежно додирнем твоја модра и отекла муданца. Лав одречно и одлучно маше главом.
Јасно је да ћемо убудуће лако препознати Лавове са Косова.
Пратите им само главуше.