петак, 11. јул 2014.

БОСИЋ
ОПЕТ НАГУЗИО
ОГИЈА

Као пастир Светог Петра за кајгану.
Једном, кад га је навукао да се кандидује против Додика а други пут сада, на Беентеве. Што не значи да је то крај. И што значи да ће Есдеес Огњена Тадића коштати као неколико кајгана Светог Петра.
Опаска. Беентеве је, исто, нагузио Огњена Тадића јер је њега требао да позове у емисију а не Босића који се кандидовао низашта.
Након тих испада морао сам укључити Ћукометар. То је моја најновија психософтверска индивидуална метода за мјерење Глупости За Политику. ПИМ за ГЗП.
Јединица за мјерење количине ГЗП је ЋУК.
ЋУК је свеукупни скуп мањкавости карактера и перцепције, ганглијских рупа, неинвентивности, кокошијег сљепила, дезинтелигенције и класичних глупости, Ћаловштина У Комплету.
1 ЋУК је еквивалент глупости онога ко педесет година покушава да истренира слона да прескочи Сотомајеров свјетски рекорд ускоку у вис.
Босићев рејтинг је већ у току ноћи скочио на 1,8 ЋУК.
Он за свог кандидата каже да ће бити тешко у борби за мјесто Предсједника Републике.
То је такозвана и позната Бразилска Мотивација.
Која се активира у тренутку када Нијемци поведу са Пет Нула.
Тај урођени талент за политику који има Босић евидентира се једном у сто година.
Ако ће Тадићу бити тешко, како ће Босић постати Премијер.
Очито. Цијела та опозициона представа својеврсна је фарса и фасада. Од Коалиције За Промјене која је се офуцала и олињала као авлијанер у напуштеном селу. Преко Перманентног Кандидовања Вјечног Иванића. До Босића. Ја ћу бити Премијер. И центарфор школског тима.
БТММ.