четвртак, 10. јул 2014.

3086,
КРИСТИЈАНИЗАЦИЈА
МЕДИЈА ИЛИ ПРЕТВАРАЊЕ 
АТЕВЕ У ПИШАОНИЦУ

Јебем те, Слободо Медија. Гора си од златице и губара, од малих, средњих и великих богиња. Од куге и колере.
Да ли ћемо умети да сладострасно и нежно кмечимо као што ће слобода да нас окрутно гузичи. Штоно, слично, реко Бранко Миљковић.  
Атеве, позната незнамкако финансирана телевизијица на основу донација страних дупина, објавила је, вечерас, у неким својим вијестима разговор са београдским криминалцем класе Пузавац, док је харао Мунзе Ланка такви су пузали по шахтоввима или по затворима,извјесним Кристијаном Голубовићем, званим Лепи Кристи, који је, протјеран из Еко Црне Горе, скокнуо до Требиња. И то, објавила, одмах након тонског извјештаја са конференције за медије Предсједника Државе Српске.
Претходно је Пинкуша, братска, прекодринска, пластик кичерај телевизија, објавила цијелу емисију са Госн Кристијаном. У којој он слика, сере, паметује, филозофира, приповиједа о промотивном упуцавању ради рејтинга и слично.
У међудобу, таблоиди по Београду коментаришу и усмеравају спољну политику Сербије.
Добро што Медији и провинцијалне телевизијице не знају шта је Слобода, Слобода није роштиљ коме треба само да потпалиш ватру, већ је трагедија што не знају шта је кредибилитет. Све што кажеш за Предсједника или против Предсједника, пада у воду ако након тога објавиш разговор са одлежаним криминалцем и приасфалнтим идиотидом.
Ствари се морају раздвојити.
Није информатика мијешана салата.
Мада разумијем да то алтернативни телевизичари планирано раде.
То је такозвана Релативизација. Нивелација. Гранулација. Синдром стеченог губитка критеријума и вриједности.
Само корак до тога да сутра, неко, на тој њиховој раскрсници у Бањалуци, сврати у хол Атевеа. На мало мале нужде.
Каква је разлика између Криминалца и Предсједника.

Па. Као и разлика између Атеве Телевизије и Пишаонице.