среда, 15. јануар 2014.

2605.
ПУНК МИ ЈЕ
БУДИМИРА
АЛИ МОРАМ
ОБЈАСНИТИ

Живко Будимир, Наоружани Предсједник Федерације, није малформација. Он је одобрени узорак, потписани први отисак. Као у штампарији, кад наручилац дође и одобри штампу нечега што је наручио и скупо платио.
Живко Будимир, дакле, није босанскохерцеговачки Политички Болесник, он је прототип политичара, и актер политике, којег је пројектовала Међународна Заједница а коју, политику, проводи, један од, Злато Лагумџија.
Законитост те политике и таквих политичара, Предсједника, СТЈ, јесте да цијелу Босну и Херцеговину управо доведу у стање у каквом је сада Федерација. У стање у коме нико од актера не може да направи ни корак назад, ни корак напријед.
Идеални циљ Међузаја јесте претворити БиХ у црвљиву мрљину.
Стога ламентирање над Будимиром, наводан борба Никшића за Владу, притужбе Охаеру и странцима, у вези са Будибогснамиром, кукање за траншом Емемефа, оплакивање страних неинвестиција, само су Сарајевска Фарса.
Будимир одговара свима јер су га они и пројектовали и инструисали. И данаднас га инструишу.
Када би БиХ премрежили са довољно Будимира, колико би их жељела Међузај, а жели у Републици Сропској двапут више него у Федерацији, онда би Велики Кројачи владали, тихо и дуго Босном и Херцеговином а овдашњи Мали Торбари би сваког мјесеца били бирани за Личност Године и цртани на Насловним Странама. Мислим на Злагумџију.
А нашло би их се још.

И да не заборавим. Разлика између Злагумџије и Будимке само је у торбама и торбицама. И у садржају, лови и пиштољчету.