четвртак, 31. октобар 2013.

2430.
ОТКУД ТУЖИОЦУ
ОКРУЖНОГ СУДА
ПРАВО ДА СЕ РАЗБАЦУЈЕ
НАДЛЕЖНОСТИМА
РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Извјесна тужитељка Петковић из Окружног тужилаштва Бањалука мртво је констатовала сљедеће Када сам утврдила да постоји нечија одгвоорност, одлучено је да предмет уступимо даље Тужилаштву БиХ, које по закону има надлежност над авионским несрећама.
Које по закону има надлежност над авионским несрећама.
Јебем јој факултет на коме је завршила право.
У Дејтонском Споразуму међу десет надлежности заједничке администрације БиХ, нема стјуардеса, авиона и пилота. А поготову несрећа.
Босна и Херцеговина има нелегално Тужилаштво и Суд а нема авионе. Потребно је бити велики умјетник па Насеобину прогласити надлежном над авионским несрећама.
Овдје се не ради само о томе да је у БиХ створен дезоријентисани и противсрпскијанкси правосудни систем, што укључују Такозвано тужилаштво БиХ и онај ВСПРЦТРС, како ли, већ о кључном несхватању уставних темеља Републике Српске и уставног насипа Босне и Херцеговине.
Очито је да свијест важних посленика судства, али једнако и других јавних и владиних сегмената, није стигла до тога да се најприје размишља о интересим,а и надлежностима Републике Српске па тек онда о свему осталом. Зато сам им у једној кампањи поручио Прво Република Српска. Али њих, очито, боли КЗР.
Тај Стамболски Синдром Срба, Одлучено је да Предмет Уступимо Стамболу, сматра да је најбоље ушушкати своју гузицу а све препустити Сарају. Нека се о Републици Српској, њеном уставу, надлежностима и интересима брине само Предсједник Републике. Он сједи у Палати Републике а не ја.
Тај ССС се мора систематски искорјењивати, много брже него што се ради, и што се реално оставрује, Самосталност Српске.
Са таквом свијешћу залуд Самосталност.