понедељак, 28. октобар 2013.

2423.
ПРВО СУ НАСТАЛИ
БОШЊАЦИ,
ПА ХИГСОВ БОЗОН,
ПА ПАРАМЕЦИЈУМИ,
ПА ИСЛАМ
 

Поводом предавања Бакира Изетбеговића у Центру за исламске студије Универзитета у Оксфорду.
Волио бих знати колико је људи писало предавање Бакиру Сину. Јер он то не умије срочити, нема образовања за то, нема обзора, нема хоризонта. И јер је ту толико фалсификата и дегажмана у празан простор, да се сваком Еуропљанину морају следити и жиле а не само крв.
Његове лажи о Исламу који је у Европи, у збиру, присутан 1.300 година, његове лажи да Европа није екслузивно хришћанска, да Европе не би било без учешћа Ислама, да је Ислам у многе дијелове Европе стигао два стољећа прије хришћанства, лажи су за које се може пронаћи нека истинита ситница која не може да побије чињенице које су тако тешке и мрске Бакиру Сину Алијином, којег он цитира у свом предавању.
Успут. Срамотно је данас у Лондону, у Европи цитирати и славити човјека који је Жртвовао Мир за Босну и Херцеговину.
Па је још срамотније износити тезу да је БиХ Мезаристан невино побијених муслимана.
Нема невиних жртава у рату који се води због жртве мира.
Муслимански рат у БиХ био је наставак Отоманских освајања.
О томе би Бакир Син могао мало да проговори. У Лондону. И Овдје. Ако мисли добро муслиманима.
Лепеза Бакирових провала је огромна.
·         Бошњаци су један од аутохтоних европских народа
·         Бошњаци су прастари европски народ
·         Босна је била тачка додира истока и запада, мјесто сусрета идеја
·         Другог назива за становнике Босне (Бошњани, отомански: Бошњаци) није било све док великохрватске и великосрпске идеје нису створиле Србе и Хрвате, у деветнаестом вијеку
·         Бошњаци и црква босанска су се одупирали и истоку и западу, и Ватикану и Византији а Турци су сарађивали и били савезници банова и краљева
·         Османли Девлет је, у правилном преводу, Османлијски Комонвелт
·         Ипак, на референдуму о независности, у марту 92. показало се да је огромна већина грађана, укључујући и дио Срба, а посебно Хрвата, привржена Босни и Херцеговии.
·         ...
Историчари би требало помно да сецирају овај мртвачки говор Бакира Изетбеговића, којег су тамошњи медији, у Сарају, граду са Стотину Минарета и Стотину Срба, опширно цитиравши га, ословили са Члан Предсједништва БиХ.
Што је такође типична бошњачкијска лаж.
Бакир Изетбеговић је требао да каже само још једну ствар, умјесто бројних просерица. Да је Ислам у Европу, а нарочити у БиХ, дошао крвљу и сабљом. Да су дјеца хришћана отимана и одношена у сепетима и да су од њих, Турци Османлије, стварали муслимане. Да су људи приморани да буду муслимани. Као што су данас приморани да буду без нације.
А ја ћу му рећи другу ствар.
Немој, Бакире, причати о рату (Рат није завршен, рекао је). Ни о тзв Армији БиХ. Ни о будућем рату. Добри Бошњани, на које се у прапочетку позиваш, они који су прихватили и приморани да узму ислам, нису људи за рат. Да су способни и спремни за рат, то што су учинили никад не би учинили.
Поштуј те људе. А ти узми пушку па се вати шуме. Под командом Љиљаника Прве Класе, Комшића. Који за тебе, и за већину Декларацијаша, има огромно ратно искуство.