среда, 30. октобар 2013.

2425.
СУДБЕНА ВЈЕШТИЦА
ТАКОЗВАНОГ
СУДА БиХ
 

Медџида Кресо је једна од вјештица, утвара и приказа непостојеће Државе БиХ. Има таквих још, Кемотерапија Рак, али њено понашање неоспорно је вјештичије. Можда чак и вампирско.
Она је стварни, живући, ходајући, сарајевски актер серије Сулејман Величанствени. Она је инспираторијум по коме је написан лик злотворке Хурем.
Она је вјесник Унитарне Босне и вектор, прорачун, прогноза, каква би та Босна, Маму Јој Јебем, била за све оне који нису муслимани, Бошњаци. Или Босанци, кад се нареди.
Народна Скупштина је донијела закључак о смјени Медџиде Кресо са мјеста Предсједника Суда БиХ.
То неће помоћи неправди над Србима и насиљу над Правдом.
То суђење по строжијем закону, који је донешен послије извршења дјела, а не, дакле, по оном, блажем, закону за вријеме којег је дјело почињено, није случајна грешка младог правника приликом писања оптужнице.
То је смишљена политика Сарајевске Државе против Срба. То је завјера против једног народа.
То је за затвор.
Народна скупштина Републике Српске треба припремити одлуку о непоштовању Суда БиХ на територији Републике Српске, забранити Сипи да по налогу тог суда уврће Србима муда. На државној територији Српске.
Па не одустајати од те одлуке. Макар у Бањалуку дошле све госпође Европе, од Кетрин до Ангеле. Може и Вивијен. Само нек не долази Госпођа Кацин.
Јер. Ово што се ради са Републиком Српском, док се захтијева законитост и правда, коју протежирају и у Европи, Сипа лови држављане Српске, по Рогатици, ко онај Кочићев јолпазе по Стричићима, понижење је Српске и Срба.
Какав Закључак. Медџида ће да иструне на том мјесту.