понедељак, 2. септембар 2013.

2310.
МИЦА
ТРОПРЦАЉКА,
УДБАШИ,
КРАЈИШНИК,
БУШИЋ
 

Зашто возови иду уназад.
Почиње Фарма, СТЈ.
Народ се враћа у тор.
Дуго сте и били на љетном распусту, по пропланцима и ладовини. Сад треба опет да видите ко има Вештачко Дупе.
Теве Пинк, као део српског каракатера, мада би примјеренији назив био ТВ Пичк, невиђена је Парада Прча и Кича. В соделовању са гледаоцима. Да се разумемо.
Фарма, и слични сокаклуци, изванредна су лабораторијска микролокација за анализу сусрета, судара, сукоба, Новог и Старог.
То је неуништива вампиријада презрелих, протрулих, звезда једног времена о скоро губарска најезда гологузих, голопичастих и гологанглијалних старлета. Сваког лета један корпус старлета. Не постоји више Земунска Банда, сад нас убише Звезде Гранда.
При томе се, маломало, чини да су разне Лепе, Ере, Зорице, Дрљаче, квалитетнији, новији и садржајнији од Мис Левог Гуза, Фотогенезе Десног Гуза, Звезде Топчидерског Брда и разних Таблујки уопште.
Особина људске свијести, ефикасније, по природи, пршлост чини љепшом него будућност предвидивијом.
Стога се и Мрском Есдеесу чини лакше окупати, обријати  и за говорницу поставити Крајишника него створити новог лидера. Па кад Крајишник подвикне. Ми смо сви против криминала и корупције Овог Режима.
Стога је лакше чачкати по изумрлој Удби него створити ефикасан и дјелотворан нови обавјештајни и тајни систем који би користио свима а не Алфа Мужјаку у једном шумарку.
И то је жал за Лепом Лукић. Пардон, Лепим Временом.
Подсвијест јебе жешће него Црнац, говорио је Томан.
Подсвијест је експлодирала код оног Хрватственог Терористе Бушића, којег се сјећају само Бора Дрљача, Лепа Лукић и Џорџ Буш Старији, мада су обојица стари УПМ. Ми млађи, понеко, знамо га само са интернета.
Бушић је, ономад, отео авион. Да би показао да је за Неовисну Хрватску. При томе поставио и коју килу експлозива па је погинуо амерички полицајац. А они ће за полицајца жртвовати пола Сирије. Бушић је робијао деценијама а кад су га пустили на слободу, мало живио у Неовисној Хрватској и јучер се убио. Убио се у Будућности. За коју је био Терорист.
Његова свијест је бјежала у Затвор. Бјежала у Социјализам. У опроштајном писму се то види. Побјегла чак до Платона. Каже Нисам више могао да живим у Платоновој Пећини. Откад су Терористи постали Филозофи. Па откад и Копилад Алтруисти.
Зато је Мица Тропрцаљка универзални лијек.
Бијег од будућности.