среда, 14. август 2013.

2266.
МУНОВ ТЕСТАМЕНТ
ЗА БОСИЋА И КОПАЊУ:
ОСТАВЉАМ ВАМ БОСНУ
У ЈАДНОМЕ СТАЊУ
 
И немојте да се Васић, опет, по стоти пут, врати. Пополовићу вас. Један ће у Сирију а један у Гвантанамо.
Искрено, допизидили су ми ови опроштаји АмАмба. Мислио сам да је већ далеко замакао. Кад оно, иде за неколико недјеља.
Ну. Данашњи разговори са Босићем и Копањом у Бањалуци, гдје су констатоване обострана уважавања, финансијске помоћи, добра сарадња и жеље за још бољом сарадњом, знаковидни су.
Босић је издвојен у посебну посјету чиме му је јасно речено да он има највеће шансе да постане Напредњак. Овај разговор свакако значи Немој да се играш да улазиш у Велику Коалицију са Додиком. Немој да јебеш але са иницијативом у обједињавању опозције. Бићеш Други највећи балкански лидер у борби против корупције. Ако пропустиш ову шансу, да постанеш Боске Зоро, не јављај се више.
Јасно је да је АмАмб добро анализирала ситуацију. Есдеес, сви, не само Босић, највише се боје странаца. Америчана. Имали су разноврсна надсексуална свијесна искуства. Остали Отпозиционари, Иванић и Чавић, прије свега, покерашког су типа. Ледених фаца чекају кеца на 11. Они се не плаше странаца. Они рачунају. Осим тога, много су мањи.
Копања. Копања је у Републици Српској Амбасадор Америчке Амбасаде. Независна Наплатна Рампа. Ресторански разговор, избјегнута је резиденцијална званичност, неоспорно значи сљедеће Дир Мун, свака Независност кошта. Јес, Мај Ко. Кошта. Кошта. Мај Коштања. Али тај џоб је лонг лонг лонг у пизду материну. Оф штос, мај Мун.
И значи, свакако, Заворави Есенесде, Додика и слично. А незаборави нам Нато. Гдје ће ми тираж, бато. Јебеж Тираж. Важан је наш џоб.
Копања је увијек био притајени покрајни играч. И увијек обављао невидљивије послове боље од видљивијих. Најприје је радио за Једног Невидљивог а онда је почео да ради за још Једног. Па су почели да долазе и долари. Као посљедица ванамеричног зачећа. При томе је многе користио. Мада је било и оних који су користили њега. Када се све сабере, то ће им се осветити.
Тако је АмАмб заокружио свој босански политички програм и пут. Од улице до рибљег ресторана.