среда, 14. август 2013.

2265.
ЗАШТО ПАРЕ
НЕ ТРЧЕ ЗА ЧО ВЈЕКОМ
КО ЧОВЈЕК ЗА ПАРАМА
 

Паре су једини универзални и бесконачни лијек за одржавање болести људи.
Оне то раде перфектно. Никаква индустрија лијекова неће никада пронаћи тако ефикасан, примјењив и доступан лијек.
Паре су и дијагностика. Поред тога што одржавају људске болести оне их и детектују. Ако не знате од чега болују главе, психе и подсвијести, дајте му пара. Али много више него што му треба. И оних које није зарадио.
Јер, свако од нас има своје болести које га чине здравим.
Ако ми одузмеш моје болести главе, психе и подсвијести, неко од нас ће најебати.
Паре су општа опасност за цивилизацију, колективитет и појединца. Не смао због својих особина и због особина које продукују код људи, него и због тога што је то неприродни дио тијела и свијести. Оне нису пратилац човјечанства од настанка. Оне су страно тијело у тијелу људи. Неприродна идеја у мозгу.
Мада знам да је увијек било нешто за нешто. Али. Љепше је добити оне ствари за јабуку него за паре.
Опра Винфри, саловита госпођа која има велике паре, недавно је најебала у Швицарској. Која такође има велике паре. И у којој стољећима знају коме стоје велике паре, коме су прирођене а коме само протезиране.
Опра је ушла у неки кокошињац и затражила да јој покажу торбу, женску, од 38.000 долара. Продавачица, која иначе пишки колоњску воду, с ока јој је рекла Коју ћеш пизду матерну да је гледаш кад је немереш купит.
Опра је онда рекла да је то расизам.
Па се послије повукла. Као, није била обучена тако да улијева повјерење и попарење.
Опра Лова Прича има најмање два занимљива аспекта.
Прво лова и расизам не иду заједно. Лова иде само сама са собом. Да су у Швици препознали лову код ње, љубили би је у Велико Црно Дупе. Какав расизам. Расизам је ствар оних који немају пара и не могу да ти их узму.
Друго, Који ће ти курац торба од 38.000 долара.
Дабоме. Опра, као и сва америчанска сиротиња, ако је дошла до милиона, не значи да је богата, све се мијења само се душа не мијења, има огромну потребу да стално показује да је нешто друго, да више није оно што је била и да користи све више и више протеза за то. То је једна врста овисности оних који су се навукли на Маникаин, посебну врсту дроге. Они који су стољећима имали паре, не понашају се тако.
Али кад америчанска сељанка оде у Европу, Европу, СТЈ, онда у Швици баца доларе без икакве потребе.
Сви америчани, на свим нивоима и у свим сегментима перманентно живе Прити Вомен. Сви су нагужени а само попонеки има успјех.
Опра и њена лова само су доказ милиона Црнкиња које нису успјеле и пропадају сав свој вијек. Зато је њој важна торба од тридесет осам Иљада. Да све Црниње добро живе, не би је се никад сјетила.