петак, 19. јул 2013.

2214.
ПАО ТЕШАЊСКИ
АЛЕН ДЕЛОН,
ДРЖАВНИ ЗАСТУПНИК
 

О, ЈТД, Јебем Ти Државу, у којој је Шемсудин Мехмедовић Државни Заступник.
Како Сарај Медији и преко усраног дрипца и злочинца, желе да створе државу. Шта ако буде осуђен. Да га неће звати Државни Злочинац, СТЈ.
Тужилаштво Насеобине БиХ одмах се оградило. Хапшење није извршено по њиховом налогу. Земљано Тужилаштво жели тиме да прикаже алиби код својих ментора и заштитника, па ако се ствар изјалови, испашће крива Четничка Сипа.
Нисам склон да кажем да су ово нови вјетрови у правосуђу Насеобине.
Клети Муслимански Шемсудин ходи овом земљом, Вашом Државом, сваког божијег дана, од промоције Алијине Политике Жртве Мира за БиХ, са зобницом пуном злочина. Ходи слободан и недирнут, политички, економски и угледно збринут, са ореолом патриоте, шехидаша и љиљанаша, ходи промовисан у врхунске дјелатнике који кроје, шнитају и фирцају, све у сврху Сарај Државе и у сврху истребљења Срба и Хрвата из Босне, или барем њиховог претварања у нешто небитно, у нешто као Хиспанохрвати или Хиспаносрби, ходи као и сам Шемсудин, зачешљан, умигољен, стилизован, маскиран у барбиканизовано лице невинашца а испод заступничке надоградње је лице најокорјелијег злочинца.
Склон сам да кажем да је Шемсудин Мехмедовић само Врх Злочиначког Бријега код муслимана, односно њиховог политичког, вјерског и војног руководства током рата и током дејтона.
Али, он је веома ситан злочинац међу оним који ходе. А и међу онима који леже. Под земљом. Добро је да леже под земљом, као Алија, али бих волио да ходе па да их ухапсе макар минут прије Шемсудина.
Ипак, поздрављам арест.
То ће сада онемогућити муслиманску пропаганду да Тешањ прогласи мјестом Српског Геноцида над муслиманима.