уторак, 16. јул 2013.

2207.
АЛХЕМИЧАРСКА
РАДЊА
ТИХИЋ д.о.о.
 

Након Корпорације Злаја Унд Јаранен дошао је вакат да се промијени власт. На нивоу Насеобине. Федерацију, као Депонију, не помињем.
Тихић има нови рецепт. СДАСББХДЗ1ХДЗ2СНСДСДС.
Задивљујуће. Све остало има Мастеркард.
Он то зове коалицијом. Босна је посебно подручје. И кад мртвапјан гост тражи оне ствари од искусне конобарице, они то, у тој Босни, називају коалицијом.
Мислим да је много дјелотворније да се формира коалиција од АмАмб, ОХР, Соренсен & Народ, Емир Суљагић, Чавић, Иванић, ЦЦИ и Сејдић Финци.
Па нека владају до сљедећег рата.
Сарајево, које се толико бори за Босну и Херцеговину, као Босну, на крају ће је поптуно уништити. Затријеће јој сјеме. Нема комбинације која није пробана у Шпанској Краљевској са задатком да нагузиш Србе а даље обезгаћујеш Хрвате.
Још само остаје да се формира нова странка коју ће пред изборе, да излаже, обрлати и премунта Злаја Есдепе. И можда да Есаде размисли да формира још једну амбасду у Сарајеву. Јер, ову је Златаган толико пута понизио да је и мени непријатно.
Мој конкретан приједлог, и допринос, у рјешењу хаоса сарајевских концепција, прецизан је. Хрвати треба да се врате кући. Да се више не замајавају Државом Босном. Трећим Ентитетом. Консруктивним Приступом. И сличним будалаштинама. На свим пољима су, још од прије рата, за вријеме Шаховнице На Дрини, промашили пут, шуму и мету. Срби, у које убрајам Есенесде, па и Есдеес, треба да се повуку из Миљацка Коалиције. И да ствар препусте Лијановић Чавићу и Будимир Иванићу. А да, претходно, прогласе неважећим неке недејтонске и неуставне ствари и институције на територији Републике Српске.
Да. И да ухапсе Оног Суљагића.