уторак, 16. јул 2013.

2205.
НЕРАЗУМЉИВ
УТИЦАЈ
АУСТРИЈАНАЦА
НА ИНДУКОВАНЕ СРБЕ
 

Извјесни амерички професор написао је књигу о Николи Тесли. Живот и прикљученија наизмјеничне струје.
Каже да је обрадио све до чега је дошао, да ту више нема шта да се каже, нарочито кад су у питању техника, струја и проналасци, и да је одужио дуг великом научнику.
Једино му је, каже, остала сумња да ли је добро схватио стање у тадашњем Госпићу, кога су држали Аустријанци, као и сву ту хрватску територију, и у коме се Тесла развијао као мали. У условима када су Аустријанци могли да ухапсе Србина кад им се дигне па онда још једном, кад им се спусти, а Срби ходали по Госпићу у страху и шапату. Да ли је то утицала на затвореност и повученост Николе Тесле, научника.
Е, драги Карлсон, Бернард Карлсон, видиш, ствар је једноставна. Ја не схватам те ваше вртлоге унутар ротора који се појебу са силницима унутар статора али Госпићке Вртлоге и утицај на Мале Србе, овдје схвата и свака српска, и свака екстерна, будала. Осим Инцка. Он је Истосмјерна Струја.
Аустријанци су у Госпићу терорисали Србе јер су ту Били Вишка, пошто је Госпић старо аустријско презиме. Али и због тога, што је много важније, зато што су извршили Геноцид У Сребреници. Што су ишли у Јасеновац. Што су убили Надвојводу. Што нису хтјели да прихвате ултиматум пред Први свјетски рат. Што су, на петинг Инглеза, организовали Боље Рат Него Пакт. Што нису хтјели да признају Косово.
Исто су тако, Турци Османлије, терорисали Србе је Срби нису хтјели да побиједе у Косовском Боју. Било им непријатно.
Све то је утицало на Мајушног Теслића.
Па је он створио свој нови паралелни свијет. У коме ви данас уживате, Пизда Вам Материна.
Али и ви сте, не баш Ви, професоре, много урадили за Србе. Створили сте и ви паралелан свијет. Само за Србе. Агреорски. Геноцидни. Фашистички. Понижавајући. Осебујан, разуђен, мултифункционалан. Толико компликован да је Јасеновац био Мила Мајка.