понедељак, 15. јул 2013.

2204.
ЈА САМ НАЈБОЉИ
ПА ЈЕ ОНДА НАЈБОЉИ
МОЈ РЕСОР А НА ТРЕЋЕМ
НАЈБОЉЕМ МЈЕСТУ САМ
ОПЕТ ЈА
 

Вађење здравих зуба бигерским клијештима без анестезије мала је маца како боли кад само заљуљаш неког министра.
Радончић је бржебоље демантовао да је његов безбједоносни ресор грешан у погледу заробљавања Парламентарне скупштине, посланика и странаца, све скупа око једне бригаде. За то би, у нормалном рату, требало најмање неколико хиљада бораца. Једна пјешадијска бригада, један МПОАБР, неколико десантних чета и један артијљеријски дивизион.
Обзиром да су пред ПС БиХ, зградом Бранка и Хамдије, биле бебе са родитељима, неко је морао да надомјести потребно људство и МТС.
Па су то урадиле разне безбједоносне агенције.
Калабић каже да те агенције, Агентуре, СТЈ, раде у интересу странаца а не БиХ и грађана. Радончић каже да су беспријекорне. Мада не знам како зна кад министар нема надлежности да се мијеша у њихов рад.
Да сам Велики Новинар Независног Новинарства, рекао бих да је истина негдје на средини.
ЈПМ. Истина је пуно ближа Калабићу. Ако није и посве уз њега.
То што су Беби Протести требали да сломе душе и срца народа а и страних посленика, да изазову још масовније протесте и да одагнају било каква додатна питања демокрастске природе, само је још једна Маркализација сарајевског живља. Бебе од малих ногу треба навикавати на употребу до крајњих граница. Како су употријебљени и људи у контролисаним ратним експлозијама зарад оптуживања Четника За Геноцид.
Без обзира што Мартин Рагуж каже да се у очима протестаната видјело оправдано незадовољство, мада не знам како је то уочио кроз оне конзервативне тегле, чињеница о Употреби Безбједоносних Агентура се не може избјећи.
Сарајевски Државни Парламентаризам, они воле те придјеве Државни, у опасности је. То је видљиво. Јер ја Цуцла Бригаду схватам као пробу и пипање пулса. Као и бањалучко улично брабоњање. Шехид Тихић каже да је ишао на сједнице иако је на њега репетиран пиштољ. Био је скоро под унакрсном ватром, ЈТН.
Можда и јест. Али ишао је зато што муслимански политичари имају страст и фанатизам у искорјењивању Републике Српске и стварању Унитарне Босне. Срби, пак, немају ни мрву страсти и фанатизма у борби против Сарајевског Политичког Круга и у стварању Монструмбосне.
Безбједоносне Агенције један су од неконтролисаних државних сегмената за којима вапе муслимански политичари. То је тај узорак функционалне БиХ. То је тај сан Сарајевског Политичког Круга. То је проширени Кемин Рак. Саморегулирајући Монструм.
Па, ако га не контролишу бошњачке странке, којим случајем, контролишу га пробрани странци. Што је исто.
А Радончић је компетентан за тај ресор као и непостојећи министар босанске пољопривреде за извоз декстрозе из ХПК у Хрватску и ЕУ.