среда, 10. април 2013.

2046.
KO PRISTUPI
PRVOMARTAŠIMA
ZA ISLAMSKU
DEKLARACIJU JE
 

Prvomartaši Emira Suljagića oformili su platformu za zajedničku listu na opštim izborima 2014. u Republici Srpskoj i ponudili je svim strankama koje ne niječu genocid nad muslimanima. Na spisku su stranke Federacije. Dabome. Mada ja oštro protestujem što Zajednička lista nije ponuđena i Čaviću. Ivanić nije za tu listu. On će kada bude Zajednička Bosanska Lista Glinice.
Šta, dakle, žele Mračnjaci Prvog Marta.
Žele pod firmom prava onih koji su otišli, od vlastite nacije protjerani, od opšteg ratnog stanja razbježali, od straha pobjegli, i od paravlasti i vlasti razjureni, da načine izbornu vojsku uz koju bi se švercovali oni koji samo prijavljuju boravište Za Neku Sitnu Lovu, glasaju i odjavljuju se. To bi, predviđaju, stvorilo takav haos u Republici Srpskoj da se ne bi moglo pratiti i zakonski regulisati a glasovi bi se uknjižili kao u Srebrenici, žalbe odbijene, nelegalna vlast formirana a u vlast bi došli Novi Osvajači Republike Srpske. Tako svoje predstavnike u predstavničkoj demokratiji ne bi imali oni koji žive oko birališta nego Glasački Psi Oko Mesare koji ne žive tu nego daju svoj glas u nekoj vrsti biračkog prostituisanja.
Bez obzira što javnost ne prepoznaje sve trendove i opasnosti Prvomartaške Osme Ofanzive, u njoj se kriju dvije opasnosti.
Jedna je ostvarivanje Cerićeve Bosne, Bosne i Hercegovine za muslimane. Druga je ostvarenje Islamske deklaracije Alije Izetbegovića.
Radi se o osvajanju samo Republike Srpske jer o glasanju nepostojećih Srba u Federaciji niko ne govori. Takvi Srbi nemaju prava. Ni na Federaciju a kamo li na BiH. Osim toga, oni nisu protjerani. Oni su samo otišli u gljive.
Radi se o jasnoj podjeli na Genocidaše i Žrtve Uživaoce svih prava.
Stoga Suljagića treba ovlastiti da dopuni Islamsku Deklaraciju sa pasusom da muslimani ne mogu ostavriti svoj način života i zeman dok su u njihovoj blizini oni koji su isključivo od njih ocijenjeni kao kolektivno genocidni.
Na taj način će se i vjerski opravdati Prvomartaška Zajednička Lista.
Inače, takva zajednička lista je neviđena politička tortura nad demokratijom. Višestranačje i politčka alternativa su ovim pokopani u sekundarne grobnice i neće ih nikad niko naći.
Suštinski. Suljagić i cijele kohorte Najezdaša na Republiku Srpsku neprestano igraju na kartu činjenice da u Srpskoj nema muslimana i Hrvata, ni blizu, procentu  u kome ih je bilo za vrijeme Tite i Partije.
To je posve normalna činjenica. Bilo bi nenormalno da ih ima. Mada ja dopuštam da se svi javnosnici, uključujući i važne ambasadore, mogu i izvan umjerenosti praviti budale i zalagati se za bajke.
Za nestanak muslimana i Hrvata iz Srpske ne mogu se optužiti Srbi i Srpska. Hrvati su nestali onog trenutka kad je na scenu stupio projekt Nezavisne Otcijepljene Hrvatske. Njih ni Nato ne bi mogao zadržati u Srpskoj. A muslimani su nestali onog trenutka kad je Alija Izetbegović promovisao političku Žrtve Mira Za BiH. Koliko ih je imalo hrabrosti da ostanu među Srbima. A da ne detaljišem o SDA Evakuacijama muslimana. Kako bi se Srbi optužili za etničko čišpćenje i kako bi ih se lakše protejralo iz BiH.