недеља, 15. април 2012.

KO OD AGRESORA
NAPRAVI
IZBJEGLICE, MMJ

Krajem ovomjesečja, u Saraj Kotlini, jedinom evropskom gradu koji je bio tolike godine pod opsadom i koji je za dlaku uzbjegao sudbinu Lajpciga, Staljingrada i Drezdena, kojeg su Pijani Srpski Četnici uništavali u svom bjesnilu agresije, genocida i fažizma, i koji je herojskom borbom patriotskih kordona CĆJ, Caco, Ćelo, Juka, opstao do danas i ozelenio štobitmore, održaće se Donatorska konferencija koja bi trebala da prikupi 580 miliona eura za izbjeglice koji su, pred najezdom demokratije, slobode i samostalnosti, ostali bez ičega, pa i bez komunističkih stanarskih prava.
Radi se o Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.
U Saraj Kotlini panika. Dobiće se, u nekoliko godina, pare da se izgradi 27.000 stambenih jedinica. Ali će se više od polovine dodijeliti Srbiji. Vaša zemlja dobiće tek trećinu od toga. Čak će i Hrvatska dobiti više. Jebiga, izgleda da je istjerala više Srba iz Stanarskih Prava.
A Vaša Zemlja, koja je preživjela najmračniju agresiju, najveće razaranje, opšti prisilni seks i dvjesta, trista hiljada žrtava dala, ovisno o tome koliko je ko raspložen da laže, dobiće tako simbolične pare.
Dabome, istorija je skup lažnih istina.
I dalje će Žrtva veličati i uveličavati vlastitu žrtvenost i tako svom narodu nametati nemoć, neinventivnost i nespremnost za političke programe, djela i akcije.
Ali, sve više će, kao i u slučaju velike donatorske konferencije u Sarajevu, istina izlaziti na vidjelo. Ona neće promijeniti svijet, neće sprati ljagu sa Srba, neće ustanoviti istinu da ljudi koji su nastanjivali BiH, prije nego što je došlo do najezde Otomanije i Islama, nisu bili agresori i istrebljivači.
Ali ostaće defintivne podjele i mržnja koje više nikad neće dozvoliti bilo kakav doticaj i zajedništvo.
Dabome, to nije bilo tako planirano. Niko nije planirao da Srbi opstanu u BiH. Cijeli projekt je išao za tim da ih se očisti iz Hrvatske, iz BiH, iz Crne Gore, sa Kosova. Zato je lansirana politika Svi Srbi U Jednoj Državi. Srbi Agresori. Milošević Glavni Krivac. A Serbi su se trudili da propagadne slogane potkrijepe više nego što je to normalno.
Uglavnom, sada su spali na prosjake. Mada se to u internacionalnim razmjerama kaže Donatorska Konferencija. Međunarodna Zajednica se vraća na mjesto zločina. Ratni Raspad Jugoslavije je međunarodni zločin. Domaće budale su samo mjestimično klale, žrtvovale mir, izigravale državnike ili heroje i šehide.
Sramotno je sada da daju pare za tih bijednih 27.000 stanova. To li je cijena uništenja jedne nacije sa velikog prostora jedne velike i sretne multietničke zemlje.
Jedina dobit od tih para je u tome što Žrtve imaju još jedan razloga da pizde. Kao i u tome da se i na ovaj način pokaže protiv koga je bio uperen raspad Jugoslavije.
Dobit je i u tome što su Srbi, nadam se, shvatili da više ne treba da se hvataju rukupodruku ni sakim.
Ako ne umiju sami, neka izumru kao Hazari.