четвртак, 19. април 2012.

AGRESORI SE
POUBIJALI AUTIMA

Ratna protežiranja, i spašavanja, muslimanskog političkog i vojnog kontigenta trajno su ostavila trag na današnje bošnjačke javnosnike, patriote i zaslužne šehide. Naročito na one iz ove posljednje kategorije, tipa Divjak – Ganić.
Suštinu Socijalističkog Federativnog Razjeba Jugoslavije otkrio je Tornvald Stoltenberg. Ako želite biti u potpunosti prihvaćeni, odnosno da izbjegnete kritike, trebalo je biti protiv Srba, podržavati Bošnjake i gledati kroz prste Hrvatima.
Dabome da smo znali kako stvari stoje ali je lijepo to čuti od jednog Međunarodnog Zajedničara.
Da je ta intoksikacija ostavila traga vidljivo je i u ponašanju Zlatagana prema Hrvatima u Federaciji. On misli da ga Međunarodna Zajednica, i Bošnjake, i danas podržava. Može se samo zamisliti šta bi radio Srbima da ga se pusti sa onog lanca za šumske tegljače.
Stvar sa glavušom Ejupa Ganića, mnogo je teža od intoksikacije.
On je nekom kanadskom radiju izjavio da je više Srba stradalo u saobraćajnim nesrećama nego od metaka bošnjačkih vojnika.
Iz čega se može zaključiti da su Bošnjački Vojnici, takorekuć Rasema Special Army, imali samo praćke. Ali i tu su imali problema jer su gume za praćke vadili iz gaća i dimija pa su onda bili onemogućeni da se praćkaju jer su jednom rukom morali držati gaće. Kao i to da su Srbi, Agresori, Četnici i Genocidaši, listom u Agresiju išli automobilima pa su, u toj žurbi, pravili sudare i ginuli ko snoplje. A kad im je nestajalo goriva onda su išli u humanitarne logore tipa Silos gdje su se podrgavali samokažnjavanju što se nisu sjetili ponijeti jedan kanister rezerve.
Ganić to najbolje zna. Srbi su mu naočigled imali toliko saobraćajnih problema u Dobrovoljačkoj.
Dakle. Ovo što je izjavio, a i sve ono što misli, Ganić, prevazilazi granice mržnje. Humanitarna etika civilizacije nema metra i mjere za takav animalni stav. Pravosuđe, evropsko, ne sarajevsko, nema pravde i kazne za takav decivilizacijski suicid.
Neko srpsko udruženje bi trebalo podnijeti prijavu protiv Ganića za izražavanje ultranacionalističke mržnje, ovdje u Republici Srpskoj. Onda treba podići optužnicu i raspisati potjernicu.
Ako ikad nogom stane na srpsku zemlju, treba ga uhapsiti kao pseto. Pa ga stavaiti u auto, na mjesto suvozača. Takvi najaprije ginu u saobraćajnim nesrećama