понедељак, 30. мај 2011.

OTROVNO PISMO OGLAVNIKU
Otišlo je sve u 3LPM. Jurišić Haespe piše Incku glede demokratije i internacionalnih vrijednosti.
Usput je obrazlagao i svo zlo moje sićušnosti.
Dakle, Jurišiću, Hasapine, Internacionalčino, Inter-esdžijo, Zlojaslaru, Podajniče, Sarajizmećaru:
1. Jebo te Esdees u dupe. I to onaj Esdees iz ratnog i neposrednog poratnog perioda. Tvoja Hosbavještajna služba nema podatke. Nikada nisam bio u Esdeesu a da ne bih slučajno bio, godine sam proveo u rovu.
2. Veoma cijenim demokratske dosege tvojih pravaša, zbog kojih se g. Starčević rotira u grobu kao ferarijev najnoviji motor, a koje su svijetu i vijeku predočene u povijesnoj rečenici: Mišljenja smo da bi mu trebalo zabraniti politički rad.
3. Ako sam, i „patološki“, opterećen Hrvatskim pitanjem u BiH, to znači da nisam opterećen prošlošću. Da jesam ne bih mogao da vidim Hrvata na domet S 300, kao što je uobičajeno u Behmudskom trouglu zla. Opterećen sam svakim nacionalnim pitanjem u BiH, jer ni jedno nije riješeno.
4. Naglašavam važnost povezivanja Srba i Hrvata u BiH jer:
a. Je hrišćanstvo hrišćanstvo
b. Takav dobar odnos relaksira cijeli Balakan i odnose Srbije i Hrvatske
c. Omogućuje BiH dobre i umiljate susjede
d. Brani nas od neootomonizacije i nestanka
5. Cijenim analize mojih umjetničkih uradaka. Nije tačno da imam neostvarenih književnih djela. Imam jedan roman i on je ostvaren. Ako želiš da ti nekoliko primjeraka dostavim za lomaču jer je iz tvojih demokratskih rečenica vidljivo da samo što se nisi založio za hitlerionsko spaljivanje slika i knjiga.
6. Vidim da razumiješ Vrhovne Internacionalne Vrijednosti kad daješ „signal za izolaciju i sklanjanje sa političke scene“.
7. Bez obzira na sve, mislim da Politički Potomci Poglavnika i ustaštva, stranka koja je imala nelegalnu vojnu organizaciju, ne treba da bude u Savjetu ministara Inckovine i Hercegovine.
Za triput pet spremni!