субота, 27. јануар 2018.

СТРАНЕ СЛУЖБЕ
ДИКТИРАЈУ ТЕЗЕ, ТЕМЕ
И САОПШТЕЊА
ПОЛИТИЧКИМ СТРАНКАМА
У БиХ, САВЕЗУ ЗА ПРОМЈЕНЕ,
ПРИЈЕ СВИХ

Након Есдеесове Тројке Кроз Ноћ, ПМШ, која је наступила у Сарајеву и која је у Сарај Чадор Медијима представљена тезом да Власт, Додик, у Српској спрема Хорде Смрти, наступио је Чавић, који је био Предсједник Српске и Предсједник Српске Демократске Странке, који никада није објаснио јавности како је то постао, Предсједник Есдееса, и лансирао, такође у Српском Порталу вијести.ба, тезу да Додик купује маскирне униформе за осамсто људи који су правили хаос пред његов долазак на Власт, 1998.
Деведесет осма није била јуче, а и да је била у политичком сјећању то не значи ништа.
Чавић дакле, намјерно лансира лажи, знајући да многи конзумент нема појма о томе шта се догађало тада. Јер, никакав хаос није продукован из Бањалуке већ је Паљанска Полиција кренула да досциплинује Бањалуку, и Биљану Плавшић, Предсједницу Републике, којој не могу опростити ништа, ни што је била против Краџића нити што је била против Милошевића, нити што је указала на криминал тадашњих „државних есдеесових фирми“, као што је Центрекс и Селект Импекс.
Код Прњавора су те јединице заустављене, од стране бањалучког полицијског центра а дошло је и до окршаја који се, срећом, завршио без погинулих.
Сада Чавић то преобликује у некакве Маскирне Хорде.
СТЈЖ, ако иступи Црнадак, говориће о Двопогледним Хордама.
Већ дуже вријеме је у оптицају теза да Додик и Човић проводе Руски Утицај у БиХ, да је Додик регрутовао и учланио Човића у КПССНКВД, да је Човић постао Београдски Четник и Петроградски Луди Ђак.
Руси обучавају Српску Дјецу која ће, чим постану пунољетна, доћи у БиХ и у Српску и похапсити и стријељати све који су по вољи Демократији, Слободи, Крмачи и Брутелу.
Очекујем да се каже и да Путин има Црвени Телефон са тим и тим. И чују се у два, у четири, у шест, у осам... и кад оперу зубе, пред спавање.
Јасно је, дакле, ономе ко и површно познаје технологију Пуштања Прича, како се код нас зове Специјални Рат Дезинформацијама, да све ово долази из индукатора Тајних Служби, иностраних, које овдје управљају процесима од много прије него што је она Словенка, из Цекаја, плакала у Београду.
Јер. Ови Сазаповци и Чадор Медијаши нису толико креативни.
Да јесу, Шаровић би извозио месо негдје још осим Турске. А Црнадак би знао гдје је, барем, Давос, ако не и гдје је Колинда.
Пошто је обухваћен и Четник Човић, зато су му и дали презиме Човић, мелодично је, ЧеЧе, као БеБе, својевремено, док је Брижитка била ко Станија данас, јасно је да све те службе раде за Сарајево. За Бакир Чадор Сарај.
Јер су на мети противници БЧС. Противници Унитарне Босне, противници Једног Гласа Босне.
А упрегнуте су старе Хорде Промјена, које су Службе, и Једна Амбасада, преузеле пред прошле опште изборе.
Само је изостављен Младен Иванић.
Он, по задатку ћути.
Наставља се његов имиџ стерилне епрувете.
Нит смрди нит мирише.
Младен Иванић је задњи пут прднуо кад је била Радна Акција на Козари.
Његов компромисни имиџ, који је у овом мандату досегао звјездане стазе, мора остати очуван јер се на њега рачуна још четири године.
Зато ове будале серу, по налогу, до бесвијести, и размазују репом, не могу да дочекају да падне на земљу.
У овој години се може очекивати много оваквих теза, иступа и конструкција.
А требало би очекивати и неке тектонске поремећаје на Уличној Сцени. Пошто се ово може искористити као увертира за Велико Незадовољство Народа.
Као што је јавно прижељкивао Вигемарческу.