четвртак, 25. јануар 2018.

САВЕЗ ЗА ПРОМЈЕНЕ,
ДОБРОВОЉНИ
СУЖЊИ САРАЈЕВА

Додик и ове Сазапаше, понашају се као незрела дјеца.
Додик оде у Београд, па ко дијете, исприча све што му падне напамет, разумијући да они не разумију али не разумијевајући да ће се тога дочепати Сазапаше које немају политичких идеја ни колико балега калцијума, па од тога начинити хаос у Јавности.
Тако је, данас, у Сарајеву, и у Сарај Медијима, група Сазапаша одржала састанак у Источном Сарајеву и изашла са тезом да се у Српској формирају Хорде Смрти.
Чиме су се легиимисали вишеструко луђим и неодговорнијим од Додика.
Робин Худ Мектић је још изјавио да он неће сјашити Додику с грбаче док он не сјаше са грбаче народа.
У чему је Додик јебана страна. Јер, Народ коме је Додик на грбачи, гласао је за њега а Додик, коме је Мектић на грбачи, није гласао за истог.
Ну.
Све је много озбиљније.
● Савез За Промјене, у немогућности да предочи Српски Политички Програм, Политички Програм за Српску, лансира Додика у први план.
● Додик, знајући да је премоћан и у Есенесдеу, и на политичкој сцени Српске, види себе као Дару Буба Мару, Карлеушу и Секу Алексић истовремено. Тржиште Српске му је постало мало, тржиште Сарајева је одавно запишао, па се шепури по Србији. Истурајући себе у први план, запостављајући Странку.
● Сазап фокисурањем Додика не постиже ништа. Бирачима у Српској поручује, и то у години избора као и у претходних једанаест, Не може му нико ништа.
● Али, Сазап Постиже наслађивање Сарај Чадор Чаршије.
● И постиже продужавање улазнице код Америчке Амбасаде.
● Светри те инвестиције су дугорочни дефицити Српске Демократске Странке, прије свега. Која се профилисала као појас за спасавање Младена Иванића.
● Свођењем свог политички егзистенцијалног проблема на Додика, заклањањем иза Додика те прекривањем цијеле Српске и Јавности, Додиком, Сазап ради против Републике Српске а за Сарајево. Тако растерећује борбу Сарајева против Хрватског Народног Сабора.
● Синтагмом да се у Српској формирају Хорде Смрти, Сазап почиње кампању оцрњивања Републике Српске у мјеру у којој то Сарај и Америчка Амбасада нису могли ни замислити.
● Ако овако наставе Сазапашама ће Потурица бити Плакета.