среда, 22. март 2017.

НАЦИЈУ ДРЖАВУ ДРУШТВО
НЕ МОГУ СПАСИТИ
СОЦИЈАЛИСТИ, ЛИБЕРАЛИ
НИ ЕВРОПЕЈЦИ.
МОГУ ЈЕ СПАСИТИ САМО
РАЦИОНАЛНИ НАЦИОНАЛИСТИ.

Као што је Виктор Орбан или Владимир Путин. Или Доналд Трамп, да је у једнонационалној земљи.
Мађарску НДД Сферу треба добро анализирати. И сада изучавати на факултетима економије, права и политике. Јер ће тај наук требати за постлибералистичку еру која ће преживјети квазиинтеграционистичку наднационалну диктатуру.
Мађарска је, као и све постсовјетске земље и нације, полетила у Европску Унију и те свјетлуцаве интеграције. Па се у европским медијима простирала по томе како њемачки ланци хотела организовано и масовно возе упишане плахте на прање у Мађарску. Како је то та европска заједничка тржишна либерална економија.
У међувремену су све индустрије, што их је ваљало у Мађарској, приватизоване. Јебане Реформама. Поклоњене Странцима.
Те Реформе су проводили, софистицираним економским рјечником речено, Пушили Социјалисти и Либерали у коалицији.
Мађарској је, као и свима око ЕУ, око њемачког језгра, пријетила опасност стагнације, пљачке и претварања у неку регију за коју нико није сигуран гдје се тачно налази.
Дошли су на ивицу да су већа и просперитетнија Држава били под чизмом и тенковима СССР. Односно Варшавског Пакта.
Онда се појавио Виктор Орбан.
Орбанова Власт је повела рат против спољног дуга. Потив ММФ-а. Против Страних Банака. Пензионисала 200 судија старијих од 62 године. Формирала Сектор за праћење иностраног утицаја. Новорођенчадима, трудницама и породиљама обезбиједила посебне мјере. Увела поклон бонове за трошење мађарских производа.
Орбанова Власт ушла је у фронтални рат са ЕУ бирократским тоталитаријама. ЕУ се мало мрштила али никада није имала аргумената, знајући да садпасад Орбан може покренути Магзит.
Мађарска и Орбан би требали да буду наук Србији и Републици Српској.
Али ситуације нису ни изблиза исте. Као у Мађарској.
БиХ је под протекторатом Просарајске Стране Власти. Која функционише изван било које институције и система. А Република Српска је талац те постдејтонске ситуације.
Србија је у још тежем стању. Лепеза Једанаест Предсједничких Кандидата не нуди скори излаз из усраног подмеркеловског стања.
Ну. Српска треба да у Мађарску пошаље младе људе, економисте, политичаре, правнике, на изучавање тог Рационалног Национализма.
Наш темељни богаз који морамо пријећи је управо тај.
Из Дивљег у Рационални Национализам.