петак, 17. фебруар 2017.

ЗАШТО САРАЈЕВО
НИКАКО СА ЗАГРЕБОМ
НЕМА ЗАЈЕДНИЧКЕ ТВАРИ
А СА БЕОГРАДОМ
ОДНОСЕ КВАРИ

Сам Бакир, божемеопристи, никад не би примијетио да је у Сребреници стријељано толико Ратних Заробљеника, као ни бабо му Алија, да то вјешти јунаци балканске манипулације, нису организовали преко Србима убачених и српских лакомислених идиотида, и касније то искоростили као дуготрајни жељезни клин за балканске пукотине.
Па, кадгод прођеш Балканом, ти маљем мало куцнеш у Сребрени Клин.
Колика је употребљивост Игре Геноцида, види се и ових недјеља. На пројекту Ревизије Тужбе и Ревизије Пресуде. Тужбе БиХ према Србији. За Геноцид.
Не мислим да Бакир схвата све координате и звијезде оријентирке Геноцида и, посебно, Тужбе према Србији.
Јер. Бакир је изузетно глуп политичар. И краткорочно и дугорочно.
То већ спада у категорију Талентовано Глупог.
Крајње консеквенце оптужби Србије за Агресију и Геноцид, јесу у томе да се поништи Република Српска.
Јер је, кад се тужбе опресуде, онда постаје јасно да Република Српска није настала у Српском Народу који овдје живи од памтивијека, већ је настала Агресијом, с вана, и Геноцидом над онима којима, кобива, ова земља припада.
Ну.
Постоји и шира димензија свега.
Сарајево, након четврт вијека, није изградило никакве односе са Хратском и Србијом. Ове, унутрашње, да, сада, не узимамо у обзир.
Иако је БиХ у једној конфузној муљавој Конфедерацији, настраној Конфедерацији, у Дисконфедерацији, на помене Федерације из Хрватске, у Сарајеву се, у Бошњачком Политичком Кругу, диже кука и мотика. Сукобљава се са Европом Цијелом.
Кад Хрвати причају о свом Скадру на Пељешцу, ствара се међународни проблем. Иако, морем, у БиХ, неће доћи ни Господ Бог а камо ли неки велики брод који не може да се првуче испод моста.
Кад она Политичка Пичка из Србије, дође у Сребреницу, СБК на њега сручи тону крупног туцаника, умјесто да га ингноришу и на тај начин јавно класификују његов непотребан и антисрпски потез.
Сада су се сјетили Ревизије. Ко гладан Срат.
Па, онда Николић. Предсједник Србије.
Сарајево никако да уприличи ту протоколарну, непотребну и бескорисну посјету.
Гдје је у свему томе ширина.
Очито је да је Бакир Изетбеговић под диригентском палицом Америчке Амбасаде у Сарајеву. Али композитора, у току, има више.
Као што је онај Лисабонски Композитор дао ноте Алији Изетбеговићу, због чега је Сто Хиљада Живота отишло низ Дејтон.
Цијелом овом босанском, сарајевском, бошњачком, малоумном, Политиком, прекограничном и туземном, Бошњаци и Сарајево, муслимани, па и какватаква БиХ, држе се мимо свијета, држе се излованом, држе се у гету, држе се као колективитет и територијалитет без перспективе. А ефикасно су средство за манипулацију цијелим Балканом. Доклегод је оваквих будала у Сарајеву, у Србији ће увијек бити будала као што је Вучић. А то је само један примјерчић.
На овај начин се муслимани, и БиХ, држе даље од Брисела, лажно се гурају арапском и турском свијету, ближе се сунитском пустињском обзору. А, у ствари, држи их се ни на небу ни на земљи. Бакир, Сарајево, и та њихова Босна је Аладин без ћилима. С времена на вријеме их Америчка Амбасада, или неки други МОзарт Балкана, подсјети, само, да су на ћилиму.
Није могуће очекиваи да то СБК, Бакир, поготову, схвати.
Јер треба схватити да ће, када се без Срба и Српске, избије на Дрину, тад и муслимани, и Сарај, постати сувишни. И сама БиХ.
Није могуће, јер је на Балкану превише оних који превише треба да схвате. О НДД Сфери, Путевима, Координатама и Путоказима.
Толики Оптимизам не постоји. Реалности још мање.