уторак, 14. фебруар 2017.

ЏОНАТАН ОСЦЕ МУР
ЗА СВЕ ИМА
САРАЈСКИ МУХУР

Окупатор ОСЦЕ у БиХ, Џонатан Мур, који се у све разумије као и сваки Америчанин, све најбоље зна, свему попује и посједује ту урођену Америчку Изврсност, изјаснио се о двије важне ствари.
Против Трећег Ентитета и Против Ревизије Тужбе рстлова БиХ против Србије. За Геноцид.
Да жели добро Босни и Херцеговини, погурао би и једно и друго.
Али, пошто то он не може да схвати, немам жељу да то објашњавам.
Мур о Трећем Ентитету каже да не долази у обзир. Јер то није прошло у Вашингтонском Споразуму муслимана и Хрвата, нити је прошло у Дејтону и Општем Оквирном Споразуму.
Логично је да није прошло.
Сви зликовци су видјели да Република Српска има Државу, да има народ, да има територију, да има институције, да има војску. Да би се то уништило, Рат је морао да се продужи, Хрвати су већ били добили велике фашистичко-територијалне апетите а онда би се Србија завратила у Рат. У који би, потом, на неки начин, ушла Русија и нестало би прилике да се отме Косово.
То је прави разлог Клинтонове, и оних којима је он био Моника, журбе да се заврши Рат. А не његови Избори.
Да би се таква Српска, коју није било могуће избјећи, коликотолико упротивтежила, на силу је створена Муслиманско Хрватска Федерација. И поред чињенице да се муслимани и Хрвати воле на пуно мањој тачки топљења него Срби и муслимани.
Јер се рачунало да, ако и Хрватима легализују Државу, коју су такође имали, не устројену као Српска али много бољу него што је Алија Филџан имао, Српска и Срби остају најјачи у БиХ.
Неће имати ко да их депресира и уништава, што је од самог потписа Дејтона и био план једног моћног дијела Међународне Заједнице. Што се и данас покушава проводити и што је одмах у Дејтону речено муслиманима.
И данас, дакле, треба Хрвате држати са муслиманима.
Зато сам ја, као први и водећи Српси Идеолог Трећег Ентитета, већ двадесет година, на тој стратешкој подршци Хрватима.
А зато Мур изјављује да то не долази у обзир.
Јер раде на дуги рок.
Срби, нажалост, не знају да раде на дуги рок.
Хрвати ће добити Трећи Ентитет, као Други, кад се уништи Српска и када се Србе претјера преко Дрине.
Што се тиче другог Муровог противљења, Ревизији Тужбе наводне БиХ против Србије, за Геноцид, јасно је да Мур, као и други, виде да је то Бакир Чадор Импровизација. Да ту може само да се осрамоти Међународна Заједница која подржава Унитаризам, и да Бакир, као њихово љубимче, изађе ослабљен сртица Будала.
Други Муров разлог, много важнији и много већи, јесте непрестана игра Странаца Усранаца, још од доба Калаја, да Срби и Хрвати не ојачају. И да се не повежу.
Како би се, тихо и константно, градила Босна и Босанство. Један Глас који ће их слушати а Бошњачко Политичко и Вјерско Вођство се, кроз историју, показало у томе.
Ревизијом Тужбе, која би пропала, ојачали би Срби уопште. Српска као и Србија. Ојачали би и Трећи Хрвати. Бакир Сарај би прднуо у чабар. Као што је прднуо са Деветим Јануаром.
То, дакле, као и други, има на уму Гуру Мур.