уторак, 28. јун 2016.

ШУКАЛО И НАЈЕЗДА
АМБРОЗИЈАНЕРА
КРИМИНАЛИЗАЦИЈЕ
СВЕГА И СВАКОГА

Синоћ сам, на Твитеру, објавио заједљиву зајебанцију о адвокату који је у Градишци добио батине од Полиције. И одмах звао Маму АТВ. Пожурите док још има крви, СТЈ. Из чега је јасно да се ради о некоме коме треба социјална пажња. И ко, вјеровато, не гледа своја посла, већ туђа. Или барем једнако као и своја.
Дотични је, када му је затражена лична карта у некој рацији, захтијевао да га полицајац персира, да се представи и да покаже легитимацију или значку са бројем, не знам.
А не знам ни правила поступања у Рацијама.
Ну. Јасно је да нико нема потребе да дискутује са полицијом. Полиција није Невладина Организација. То ни фудбалски судија не трпи. Покаже Жути. На финалу Копа Америке показао је и Црвени. Зашто је толики проблем да се извади Лична Карта и ћути.
Зашто је потребно онанисање са Органима Власти.
Адвокат, да није производ овог неолибералног свијета, знао би да се ради о Држави, да је он Поданик Државе, љепше речено Држављанин, да је у кафић ушао Апарат присиле и принуде а не његов пајташ са пива.
Углавном, написао сам сљедеће.
Адвокат. Полицај да га персира. Да му тетку прво назове и пита како тетак. Треба отићи у неку европску па да види шта је полицијска држава.
На тај мој Твит, који је био дијагноза анархолиберализације овдашњег друштва, и друштава, државица и државуљака, у односу на Швицарску, Њемачку или Француску гдје је Полиција неприкосновена, по правима и надлежностима, реаговао је Адам Шукало. Помињући ми „растјеривање копилади“ и након што сам му рекао да за њега имам блажи третман. Компензациона Рација.
Дотична Индивидуа је Народни Посланик. А, суштински је минорна политичка протува, оболешњели талог једног хаотичног изборног система у којем са 260 гласова можеш да будеш уврштен међу оне којима треба четири, пет или који добију тридесет хиљада гласова.
Јебо га Марко Павић који га је узео у компензацију. И од њега направио Политичара у Савезу За Промјене. Сунце Ти Јебем Жарено Калајисано.
Мала Протува је написала.
Kolika je tvoja kompenzacija @VasicRajko za pranje biografija i kriminala sa štamparijama? Svjedok saradnik, možda?
Шта је, дакле, спорно у изливу Смрада Мале Протуве.
То што ме оптужује за криминал. А не зна ништа о мени нити о чињеницама повезаним са мном.
Ни то да сам био сувласник мале штампарије која је одумрла док сам ја радио у Странци. Није постала Компанија.
Његова оптужба је за Суд. Али одавно знам да се говно на путу не дира ни клипом јер ће више да смрди.
Болест Малог Марковог Смрада, чијег Компензационог Очинства се Шукало одрекао, водећи велику политику, равну оној коју је муљажно водио у Градишци, знак је шире болести Савеза За Промјене.
Њихова тежња је да све и сваког криминализују. Да облате људе, по реду и по њиховој вољи. Па и других, изван Сазапа. Упишаних Сорођуља и Сорошеваца, разних сиса, Медија и плаћеника свакојаких врста.
Тако је и Чавић, у некој изјави, у име своје Странке, написао да се регулациони план мијењао због моје штампарије. У Дебељацима, гдје је трофазна струја и вода дошла прије коју годину. И због куће коју смо купили без врата и прозора и само је окречили.
Али то је та лаж Лажних Политичара. Лажних Промјеновођа, као што је Кривоусти Босић. Као што је Мали Наполеон Новог Града. Као што је Чавић Сребренички који мисли да ако може лагати о Сребреници, може и о Васићу. Као што је Шупкало, Мали Михаијилица Политичке Сцене Српске. Милосава Српског Силајџића.
Та болест, Политичка Амброзија Свеопште Криминализације, коју они свакодневно шире, трује народ и обичне људе. Хушка их на власт. Јер им подсвјесно усађује став да су сви криминалци, силеџије и лопови.
Из те подсвијести је јунак из Градишке тражио да га Полиција Персира.
Из те подсвијести је и догађај коме сам присуствовао, када је један виђенији лик са Потјернице Криминалитета коју лансирају Сазаповци и њихове телалџије, прошао са својом ћерком, још ни дјевојком, и када је један од посматрача рекао Види, има нову пичку. А остали се сложили, прокоментарисали или климали главом.
Кад сам рекао да му је то ћерка, нико се није ни зацрвенио нити било шта рекао.
Јер је нормално да, ако си у јавности или у власти, крадеш. А ако крадеш, нормално је да јебеш малољетнице које плаћаш.
Маму Вам Јебем.
Ви ћете да се бавите Политиком.
Тај исти Шупкало. Наводни Народни посланик, оптужује за Криминал.
Он се кандидује да води Промјене. Сутра Друштво. Државу.
Боље му је да моли бога да рата не буде.
Сваки дан у цркву иди и свијеће пали.
Болесно је нешто и у Србима.
Јер људи, који имају искривљену представу о свему, предозирани необавезом да са другима комуницирају на основу чињеница и сазнања о стварном, неспособни да ударају мишљењем и политичким ставом, ударају, кољу лажима о криминалу, постају и сами такви. Искривљени. И као такви улазе у Јавни Живот, у Политику, у Медије, у Економију, поистовјећујући све са собом и настојећи да они преузму све, прилагођавајући то свјим болесним искривљењима.