четвртак, 28. април 2016.

УЗДАЈ СЕ У КЉУСЕ
И У УЛИЧНЕ ПРОТЕСТЕ,
САМО УСЕ
НЕ УЗДАЈ СЕ

Краду побједници ал краду и Цензусаши.
Србија Јуче Данас Сутра.
Актуелна епизода са Цензусашима у Србији, каквих је формирано више него што сироти Цензус може да поднесе, долази до свог финала.
Неко од њих је запријетио да ће организовати Уличне Протесте. Ако их се децензусира.
То није оно Слабом Курцу и длаке сметају. Већ Кад немаш Курац трљаш длаке да расту.
Ако оставим по страни све могуће варијанте крађе и манипукације, јер са ове даљине то није могуће знати за какавтакав оквир тврдње или става, могуће је, само, сумњати у то да је прво објављено да Вучић и Србија имају 58% а остала сића није ни близу Цензуса а да се, касније, предзору, почело масовно цензусирати, најзанимљивији политички феномен у Србији је та пријетња Уличним Протестима.
Како они који не могу да скупе Пет Посто, могу да пријете Уличним Протестима.
Како то да Улични Протести постају Институција Система.
Како то да се Улични Протести потежу у ситуацији када се знало да ће Вучић побиједити. То што је била дилема колико није била дилема како. Свим расположивим приручним средствима које му Власт омогућава.
Тако се у Београду дошло у идентичну ситуацију као и у Бањалуци.
Они који не могу да побиједе на изборима, пријете побједом на улици.
Улица не може да буде рјешење у какотако организованој држави.
Јер та Цензусрана Опозиција у Србији годинама, као и сва јавност, гледа шта ради Вучић и не подузима ништа. Да барем смијешно штракује глађу, као ономад Николић. Ништа. Још и скоро сви саучествују са њим у уништавању Србије. Оног политичког, институционалног и економског дијела Србије.
Цијела та по трећи пут пропала опозициона булументарија, није прстом мрднула да покуша да уједини незадовољство, ако га има, да му нађе заједнички множитељ, да каже Народу и Јавности шта хоће, шта може и шта предлаже Србији.
Сада, када је Вучић потпетио Српску Напредну Странку, када је, како изгледа, шутнуо Дачића, када је остале размрвио ко сунце и мрмци балегу, када је себе изједначио са Србијом, јер Он и Србија побјеђују уједињени, сада би позвали Народ Сербски на 27и Март.
Нисам за то.
Кад дозволиш да те јебе Вучић, нек те јебе и Карић, и Љајић и Кркокркић.
Тако је и у Републици Српској.
Опозиција, по задатку и налогу Странаца, пуних десет година добошари Режим Лопови Криминалци Пљачкаши. Бирачи пуних десет година гласају за ту Власт.
Сада, у октобру који први дође, а Опозиција у Српској би да не дође још барем десет година, локални су избори. Нема назнака да ће се негдје, што се тиче Опозиције, убрати каква златна побједа. Нема ни Власт неку узгојицу, додуше.
Али, Опозиција би хтјела Уличне Протесте, пред изборе.
Очито је да желе да Властима Српске прије избора узму оно што би Опозиција Србије Властима да узме послије избора.

А ни глогиња немају.