субота, 26. децембар 2015.

МИСЛИМ
ДА БИ ПОМОГЛО
ДА ВУЧИЋ
У БАЊАЛУЦИ
ИЗГРАДИ
ЏАМИЈУ
АЛЕКСАНДРИЈУ

И да, дватри мандата, прими Ислам.
Толико је разочарао Бакира Изетбеговића, свједока сарадника у бацању камена по Сребреници и једног од шест коња на и поред оне шаховске табле у београдском паркићу, својом најавом доласка у Бањалуку на дан Деветог Јануара, који се у Републици Српској слави као Дан Републике, док се у Сарајеву, које нема ни Републике, слави као Дан Уставног Судабих, мада се још не зна да ли ће Вучић и већина Бладе Србије уопште да дођу, да је, Бакир Син Изетбегвић, морао да изјави да је то Политика Ината & Конфликта.
Чиме је, уљудно, рекао да је Александар Вучић Србин.
Бакир.ба није будала.
Све он зна. Ако није знао, гледао је како Бабо.ба зна.
Али има неодољиву потребу да лаже Муслиманској Сиротињи Раји.
Јер ништа друго и не постиже апелацијама Уду, нападањем Вучића и покушајима скрнављења Републике Српске.
Па и у тој изјави, слатко речено, будалаше уздуж и попријеко. Тврдоглава српска политика је довела до распада Југославије. Босанскохерцеговачки ентитет Република Српска. Која је формирана у Дејтону а не 09011992.
Јесте. Први делегати у Народној Скупштини Републике Српске, која је конститутивну сједницу имала у Спаваони број шест, седмог коњичког пука америчких маринаца, били су Ричард Холбрук, Слобо Милошевић, Џек Денијелс и Никола Кољевић. Моман је дијелио материјале.
Дакле.
Кад треба понизити Вучића Александра, Предсједника Владе Србије, и више него што он сам себе понизи, па га у Сребреници игнорисати и каменовати, па отићи у Бгд, код њега, да им се он извини што су га или њега гађали каменицама, онда је Вучић фактор мира и стабилности у Региону. Он ће сада све учинити да Додику пукне двијетри иза ушију. За Рефрендум I, Референдум II... све до Референдума два икса и једно ел. Он ће позвати Додика у Вучићев Двор, и у приуству Министра Гашића, натјерати га да клечи. И да двјеста пута измоли Сарајево је мој пут као што је Брисел твој, пресвијетли Боже Србаља, Даждевњака и Напредњака.
Ну. Вучић најавио долазак у Бањалуку, за 09012016.
То је, сад удар на БиХ. Бакир Син каже Игнорисање Државе БиХ.
Да је памети, упола колико лажног патриотизма и жалосног шехидства, код Бакира, и он би дошао у Бањалуку. И присуствовао прослави. Јер се тако чува и та његова БиХ. Која је сада, углавном, Бихаћко Сарајевска Тузланска нахија.
А успут би требао да зна да је Додик јак као црна земља. У тим регионалним размјерима. Да је, након оних предизборних С-400 ракета, на митинзима Демократског Тадића, приволио Вучића на разноразне представе у његовој режији. Асистент режије Емир Кустурица.
Није морао много да се труди. Јер је, Додик, схватио да он треба Вучићу. Много више него Вучић њему. Јер је схватио да Република Српска стоји дејтонски тако чврсто да може и да извози Српство. Нарочито у Србију ЗОС, Земљу Осиромашеног Српства. Да он, Додик, Вучићу треба због мањка Српства у Вучићевом Београду. Као и за празно приручно Србовање. Скоро идентично као и Борису Тадићу. Само са много више патетике.
И требао би да зна, Бакир Београдски, да им је грешка што су се пробосанчили са Сазапом из Српске. И што су на Додика пустили прејаког Босића.
А Вучић.
Што се мене тиче, не треба ни долазити у Бањалуку.
Нека хапси по Србији.

Кад нема снијега, сметова и ветрова.