недеља, 13. децембар 2015.

ПЛАН РУШЕЊА
ДОДИКА
ОСТАО БЕЗ  ИВАНИЋА

Ситни мали Калкулијанери, Странци Усранци у БиХ, и њихови башчаршијски Јабаши, нису добро програмирали рушење Републике Српске.
Њихов план је био импровизаторски. Који није узео у обзир да СНСД није импровизаторска странка.Неки Деес. Већ је дошла до изорне побједе, 2006е, након десет година сталних изборних успона и раста. И који је, план, све карте бацио на рушење Додика, не узевши у обзир да рушењем Додика није могуће срушити и Есенесде. Да би пао Додик, потребно је да се, најприје сруши Еснесде.
То мало ко схвата Овдје. Укључујући и Додика.
Странци Усранци су направили још двије грешке.
1.    Младен Иванић
2.    Савез За Промјене у коме је Есдеес.
А са три грешке, на Босанском Прелу, нико пичке није добио ни по најљепшој звјезданој топлој ноћи.
Младена Иванића не занима политичко ударништво, прегалаштво и лопата Алије Сиротановића. А борба против Есенесде и Додика је све то, помножено још неколико пута. Он је, против њиха свиха одиграо феноменалан покер. Имао је сигурно мјесто у Предсједништву и онда повуко. Кеца. Напустио мјесто предсједника епохалног прогресног покрета потрошача, Педепеа.
Тако је мали ситни хрчак Босић, остао сам на бојном пољу. Треба да буде, сирома, и Југ Богдан, и Девет Југовића, и Мајка им и Косовка Дјевојка.
Па, још га само јебите. И кад није прело и заносна мјесечина.
Грешка са Есдеесом је најтежа у томе што се ово што им је урадио Пробосић, може урадити само једном.
Ако Есдеес не побиједи на локалним иборима тако да Есенесдеу оставе тек двијетри општине, Босић неће дочекати Опште Изборе.
Иванић хоће. Јебесењему. Неће се кандидовати више ни за шта. А нема ни шансе и кад би се знојио и сафуњо. Јер ће му мандат проћи у Издајничком Мектићарењу и сранију о Кримкоруп у Српској, што више нико нормалан не може гледати и слушати. Есдеесовци, међу којима је највећи дио здравих ортодоксних Срба, неће му, Иванићу, нити неком таквом, опет дати глас.
Шта то значи.
То значи да Аа Амб треба да размишља да Босића стави на мјесто шефа мисије ОЕБС у БиХ, умјесто Џмура.
И значи да ће се Додик кандидовати за Члана П БиХ, на изборима 2018е.
То и јесте главни проблем. Без обзира што је Додик Предсједник Есенесдеа, за њега ће гласати и огроман број Есдеесових гласача. Ја сам, предлажући му оно што сам предлагао, на један умилан начин, хтио да тај број увећам и забетонирам.
Странци Усранци, Сарај Калкулијанери и Ам Амб добијају Црни Пришт на могућнст да Додик два мандата буде члан Предсједништва БиХ.
То се, сковали су план, мора спријечити по сваку цијену, и ратом ако треба а нарочито беспоштедном борбом против Криминала & Корупције.
Стога и јесте оваква офанзива на општу криминализацију, не само Додика већ и Дододика. На растурање Споцијалиста и Денсмарковаца.
Једина права штета коју су СУ, СК и Ам Амб напрвили јесте што су уништили квалитетну српску опозицију у току неколико година. А у тешким временима Републици Српској треба здрава, српска, неиздајничка, демократска, опозиција. Кад је медимлијеко, онда могу сви да мисле исто. И пишају у исту тикву.