субота, 28. новембар 2015.

САРАЈЕВО
САМО РУШИ
СВОЈУ
ДРЖАВУ

На крају ће Сарајево остати само. Ко група тужних Исисоваца које су руски авиони заборавили у пустињи.
Неће бити чак ни у ситуацији да моли Србе, Републику Српску, и Хрвате, да остану у колу, са њим, Сарајевом, а да не морају ни да се држе за руке док играју.
Државни Ауторитет, говорим језиком тог Сараја, Уставног Судабих, срушен је одаво. Још доношењем наметнуте одлуке о Конситутивности на цијелом подручју БиХ, што је противдејтонска и противуставна одлука. Али је донијета класиичним криминалним уставним начином. Три судије Странца и два Бошњака су гасали За и тако надгласали четворицу судија Срба и Хрвата.
Та одлука је, потом импленетирана на начин да се разара српско и хрватско политичко-територијално биће у Босни и Херцеговини.
Она је произвела низ комичних институција у БиХ. Али је омогућила и низ пунктова за нова сукобљавања.
Најновија одлука Уставног Судабих, о поништавању 9ог Јануара као Дана Републике Српске, опет уз помоћ уходаног тандема Странци – Босанци, само је потврдила властиту дисквалификацију.
Ту одлуку Република Српска неће поштовати.
Сарајево је вјештачким инсиситрањем на уједињењу војске, у Оружане Снаге БиХ, уништило тај сегмент и срушило ауторитет Државне Силе а успоставило полигон за нове сукобе.
Инсистирањем да у заједничке институције власти, на нивоу БиХ, не уђе СНСД и коалиција, већ рогобатни пробосански Савез За промјене, и диригованим бошњачким гласањем за Младена Иванића као Члана П, Сарајево је даље урушило ауторитет тих заједничких институција.
Свако заобилажење Власти Републике Српске, онемогућава заједничке органе и у дијелу њихових уставних надлежности а камо ли неуставних, који је већина.
Сарајевски Политички Круг, да се ради о нормалним, цивилизованим, трећемиленијумским политичарима, одавно би захтијевали да се Странци Усранци повуку из Уставног Суда БиХ.
Али, СПК функционише на старотоманском политичком координаторијуму.
Они, Странци Судије, као и ОХР и Високи Представник, и Бонска овлаштења, која су у Сарајеву љубљена у гузицу, од силне Државне Среће, уништили су сваку могућност опстанка Босне и Херцеговине.
Граница је одавно пријеђена.

Одлуке као о Дану Републике Српске, и слично, само су купљење мртвих и рањених. Асанација бојишта.