петак, 27. новембар 2015.

УСТАВНИ СУДБИХ
ДА ЗАБРАНИ
ВРЕМЕНСКУ ПРОГНОЗУ
У СРПСКОЈ
ЈЕР НЕ ОДГОВАРА
СВИМ ГРАЂАНИМА

И да се трајно забрани да се односна Метео Ахднама обзнањује у дане било ког вјерског празника, свеца, светитеља, истинољупца, вјеропоклонка или светитељице а што се да установити у тисковини званој православни календар са срским именима, мушким и женским.
Збиљу настрану.
Сарајево је, опет, Уставни Суд БиХ набило на курац.
Иначе, у државама које нису Државе, већ су Дркаве или Насеобине, уставноправни процес ННК је уобичајен у пракси државе и права.
Међутим. То њима само тако изгледа.
Сарајево, Сарајевски Политички Круг, Бошњачко Политичко Вођство, опет је искориштено од стране Судија Странаца у Уставном Судубих.
Насјело је на нове подјеле у БиХ што никако не одговара Државозборцима, Државољупцима па и Унитаристима.
Иначе. Та неисторична опсесија Сараја и СПК, и БПВ, па и вјерског, безбједоносног, медијског и криминалног вођства и естаблишмента, Укидањем Републике Српске, што је могуће само у Трећем Свјетском Рату, и то ако се најжешће борбе буду водиле на линији Пруд – Неум, сада се већ показује као национална и вјерска замка за Бошњаке, односно њихову политичку артикулацију.
То је Слијепа Улица.
То је политичко и национално мрцварење.
Тежег облика него што су Приступни Преговори са Лудом Кравом ЕУ.
Дејтонски Споразум, Општи Оквирни Споразум За Мир, међународни је уговор Великих Сила које се, вјероватно, никад више у Историји неће окупити око нечег таквог. Па ни око БиХ.
Стога стање произведено тим Уговором није могуће промијенити чибучењем на Миљацки.
Могуће је само Великим Ратом.
А у том Рату Нато Пакт неће бранити Бошњаке и Хрвате, као што су они пјевали за њим.
Стога. Манипулативна одлука Уставног Судабих о укидању Датума Дана Републике Српске, само привидно значи Сарајевску Борбу за Укидање Републике Срспке.
Мада је разумљива њихова, Бакирова, намјера.
Укидањем Деветог Јануара, поништава се, барем у једном дјелићу јавне сфере, датум оснивања Српске Републике.
Ну.
То није могуће. Република Српска је међународно призната и верификована и прије Дејтона. И Дејтон ју је признао. Без Републике Српске он се не би могао ни организовати. Да би се коликотолико противтежило Републици Српској, склепана је Федерација БиХ. Која је требала да послужи само за Дејтон. А не за бошњачку доминацију над Хрватма.
Онај ко је гурао Сарајево и Бошњаке у доминацију над Хрватима у Федерацији, изолујући их тако и дијелећи БиХ, и данас их гура у Укидање Републике Српске.
Историја се некипут преживи а не схвати.