среда, 20. мај 2015.

ЕУРОСОНГ
ЈЕ МОДЕРНИ
ЗАПАДНИ ТЕНК ЗА
DRANG NACH OSTEN

Свакога, ко се бави друштвом, НДД Сфером, мора да одушевљава начин на који Запад пакује и испоручује свој Тоталитаризам. И пратеће украсе против Нација Држава Друштава.
Продор На Исток један је од вјечних циљева Запада.
Немојмо заборавити да је Амерички Капитал финансирао Њемачку и Хитлера и након званичне америчке објаве рата Њемачкој.
Како би освјежила снаге за тај продор, Америка је, САД, искористила европску Заједницу за угаљ и челик, која је била чиста опстајућа индустријска категорија, јер је у то доба Челик био Валута Моћи у свијету, и претворила је у Европску Унију.
Америци је Европска Унија потребна као нога у вратима за Продор На Исток. Као папучица вагона који може да се усмјери на Русију.
Када је пала Француска, након напуштања Де Голове политике да буде у НАТО Пакту али не са војском, већ само декларативно, отпале су све препреке Америчком Уједињењу Европе.
Данас видимо дијелове тог Циља Америке.
ЕУ се користи за привођење земљица Нато Пакту. Подвођење.
ЕУ се користи за борбу против Русије. Тако је, некада, кориштена само Њемачка.
Збигњев и други амерички стратези, одавно су захтијевали холивудизацију свијета, кокаколизацију, пропагирање америчког начина живота... а да све то плаћа Влада САД.
Тако је искориштена и Пјесма Евровизије.
На почетку процеса стварања ЕУ, која је тада имала и искрене нијансе уједињења које је својствено људској раси, једнако као и дијељење, на једној Пјесме Евровизије појавио се и Тото Кутуњо. Са својим хитом Јунајт Јунајт Јуроп. И на лицу Кутуња, тадашње велике талијанске филмске звијезде, исту вече се видјело да је он ту натјеран и да не ужива у цијелом ивенту. Мислим, Сранију. Не само због тога што га је нека од адираних крмача славља полила вином. А Талијану када упрљаш упицкани сако, управо си му нашао разлог за улазак у рат.
Тото је побиједио. Јунајт Јуроп се вртио до бесвијести. Сви су били егзалтирани.
Па да скратим причу. Онда се појавила она украјинска ждребица па и она побиједила. Џуџана, како ли.
Прије тога је Стара Конзервативна Недодирљива Европа великодушно проширила Пјесму Евровизије, Еуросонг, на сваку божију мјесну заједницу. На Исток. Толико да су неке озбиљне европске Поп Земље престале да учествују.
Манипулација са телефонским и есемес гласањима искориштена је за разне комбинације фаворизовања и побјеђивања, па је Еуросонг постао Путујући Циркус Истока.
Цијела сторија, која траје већ деценијама, срачуната је на привлачење јавне пажње, окретање главе ка Западу. Тај дуготрајни рат за свијест и подсвијест, Запад ће уновчити а рачун ће платити, дабоме, они који су окренули главу и дигли пажњу са себе и свог природног станишта. Као што је сада плаћају Украјинци. Крвљу, распадом земље, животима генерација, уништењем имовине... док Чоколаденко славодобитно изјављује Ми смо у рату са Русијом.
То је Запад и желио. Зато је ономад и побиједила Ждребица. Мада то личи на тоталну халуцинацију јер нема простора, а ни жеље, да то образлажем.
*
Ко сљедећи побиједи, са Истока, најебаће за седам, осам, година.