субота, 21. март 2015.

СРБИЈА И СРПСКА
-      ДНОВИНЕ

МБМ, Масовна Беда Медија, а и друштва, постиже се у оној тачки када више нема ко да организује одвоз смећа. Па смеће мора то да ради.
Преоравајући те портале, мада би се за многе могло рећи да су даске за нужничке шоље, или они срцолики отвори на пољским серодашчарама, а неки су и чучавци, што је посебна хај тех дисциплина, налетим на е-новине. Које сам, своједобно, звао е-говнине. Видим. Пренели, у њиховом искасапљеничком стилу, гдје је више њихових великих слова у дивљачким међунасловима него мојих малих, мој неки текстић о Сребреници.
Не разумем. Зашто се сада баве мноме, кад више нисам Идеолог Вође Шумске, Додиков Гебелс, Говорник Додикових Мисли, и слично, како ме све нису титулисале будале а без икакве везе са реланошћу.
Коме сам сада, ја, у Вучији, занимљив.
Сетим се. Након непроспаване ноћи и мог омиљеног, а исто неспроспаваног, јутра. Ако желите да направите убицу од мене, будите ме пет дана узастопно пре девет.
Сетим се. Сребреница. Њима је важна Сребреница.
Сад кад крену Нато Војници преко Земље Србије, уз лебац, чокањ и со, да може да им се каже Само да знате, Бато Нато, кадгод треба јебаћемо мајку Србима преко Дрине, због Сребренице.
Тај плаћенички Просрал, да ли је плаћен новцем или мудима, небитно је, годинама се упиње да шовинистики деструише српско национано биће у Републици Српској. Сатанизација путем злочина код тог Просрала, у цијелој БиХ, које су Срби изводили између јутарње ракијице и доручка, на много већем је нивоу него иста таква сатанизација коју проводи Политички Сарај и дио интенационалиста.
Какав Главић имају они који им плаћају, ММЈ.
Сада тај исти Просрал, који годинама уништава Српску, брани и хвали ПППВ Вучића. И његов пројект Београд На Води. И. И. И.
И, како видим, не одустаје од Сребренице, док Тужилаштво Србије измишља 1000 жртава у Зем задрузи Кравица. И хапси због тога. Преко Земље Србије.
Није овде битна е-дновина, Електронски Просрал Једног Болесника. Једног Бедника.
Битна је та медијска поворка, у којој је и државна телевизија и задња серионичка рупа, увек и безусловно За Једног Човека. А нигде се не види да је за Србију.
Слично је и у Републици Српској. Сви су против Додика, чак и Независне и Глас Српске, које његов интервју јуче, прекјуче, ћушкају у дно стране и у неке покрајне замаскиране ступчиће, а којима је он ваљао и преваљао, чак и ЈТС, који му својим начином подршке, у ствари, чини штету, сви су, дакле, против Додика а не видим да је ико за Српску.
То не може добро да се заврши.
Подршка или покуда у Медијима, и Јавности уопште, није ствар моде. То је ствар Националног Интереса.
Национални Интерес, пак, није ствар Црно Белог Света.