недеља, 15. март 2015.

ЗАШТО СЕ
БАЊАЛУКА
У СЛУЧАЈУ ГРБА
ПОНАША
КО СРПСКА ПИЧКА

Сокачко источњачко, главосјециво, схватање Државе, Европе и Мирољубиве Коегзистенције, издресирани муслимански политички фактор у БиХ, којег раздвајам од напаћеног и простодушног муслиманског народа, све заборављенијег од тог истог Фактора, а од Дресера поготову, практикује је, ту Државу, МЈЈ, тако што је узурпирало неколицину Државних Иниституција, такозване а непостојеће у уставу, Суд, Тужилаштво, Уставни Суд, УИО, Сипу, Предсједништво, па Бошњчки Политички Фактор, Сарајевски Политички Круг, пресавије лист папира и напише Уставном Суду. Уставни Суд БиХ стави ван снаге нешто што је регулисано другим уставом. Уставом Државе Српске. Што нема ни у Уставном Праву људождерских заједница у Амазонији.
То дакле није Уставни Суд. То је Суд Људождера.
Тако је елиминисано много значајки и обиљежја Републике Српске. Јер. Муслимане Боже Правде асоцира на Геноцид. А Марш На Дрину их асоцира на Турска Освајања Босне.
Тако их је, БПФ, СПК, Грб Бањалуке, асоцирао да је Бањалука Српска.
Одмах је стигла Хитна Помоћ. Грб Бањалуке стављен је ван снаге.
Јебу Наши ал јебу и турци.
Наши написали у Уставу Српске да је Сарајево Главни Град Српске, и недају промијенити, а турци не допуштају да стварни Главни Град, има Грб.
Сада је у Бањалуци обзнањено да је прихватљиво једно рјешење новог грба за којег се не може ни на који начин везати Бањалука. Али не може ни неки други град.
Осим, евентуално нека комбинација циглане и говедарске фарме. Или, пак фабрика рајсфершлуса, у чијем кругу, еколошки, пасу говеда. И преживају у хладу кестенова
То је та чувена Српска Неутралност. Потреба да се не буде нешто. И да се такав, у ништавној фази, стави на услугу другоме.
Треба бити национално и историјски потпуно глуп и слијеп, јер будала је слаба категорија, па, у тренутку док се легализује котрљање Српских Глава по Озрену, издавањем ургентних Наредби да се обуставља истрага која није ни почела, промовисати Грб Бањалуке који крије чињеницу да је Бањалука Српска.
И у ширем контексту. Када се зна да је из Федерације БиХ нестало 600.000 Срба. Односно, сведени су на максималних 45.000. Толико их има тамо да и Жељко Комшић пјева Боже Правде.
Бањалука, као Отворени Град, таква је одувијек била, као Српски Град, као Главни Град Српске, треба да усвоји Свој Грб. Не гледајући шта ће да каже Земљани Уставни Суд у Аустроугарској.
И да пуно не полемише са Унитаристима, Тортураторима и Узурпаторима.
А да прича са својим становницима, људски, без икакве неравнопрвавности, онолико колико има у души у џепу.
Јер, оно су Џелати. Који слуђују и Бошњаке и Србе. А и Хрвате, кад год има неке шансе.