среда, 26. новембар 2014.

3391.
ЛАЖНА
МУЛТИЕТНИЧНОСТ
ЦРНА ЈЕ РУПА
БИХАЋКЕ
НАСЕОБИНЕ

Бихаћка Насеобина је Босна и Херцеговина, БиХ, Биха. Тако јој ја тепам. Након година крволочности према њојзи.
Иако је у Дејтону састављена о једне једнонационалне и једне једноипонационалне државе, пошто у Федерацији Хрватима ни у рату нису признали статус једнакоправности, ал лијепо бјеше кад су, из званичне Државе Хрватске, правили сраније у Сијековцу, у Мркоњићу и кад су Црни Вуци кренули према Бањалуци, одмах након неколико потписа у Паризу, кренуле су Лажи Са Миљацке. Држава Босна.
Да би лажи трајале дуже и биле увјерљиве за Странце Усранце, исфорсирана је и лажна сарајевска мултиетничност.
Срби генерали. Срби колумнисти. Ценерка СТЈ. Хрвати колумнисти. Чак. Градоначелници. Допредсједници. Ствар је узела маха. До данашњег дана Лажна Мултиетничност постала је популарнија од ГГГШ. Голих Гујица Гранд Шоуа.
Расими чекају у колонама да се упишу у Србе. У Сарајеву.
Болест је захватила и Бакира. И он је посегнуо за Лажним Србима. Он и Лажни Комшић. Да не гријешим душу.
Умјесто Власти Републике Српске у споразуме је уписао Лажне БИЧ Цареве. Босића Иванића Чавића. Они му представљају Србе. И Српску. Немам ништа против.
Само имам против да Лажни Еуропљанин Бакир и Опћенито Лажни Комшић одређују ко су представници Срба и Српске.
Тако је почео и Ефенди Иванић. Ја имам легитимно право да одеђујем ко ће из Српске ући у Савјет министара и у власт у Сарајеву. Па се, нешто, ушутио.
Какве неуставне будале иду на изборе.
Ја сам, међутоа, за даље форсирање те Лажне Мултиетничности.
То је најбржи пут у пропаст.
Есдепе и Златаган Лагумџија су најоочитији примјер. На том принципу ће пропасти и Бихаћка Насеобина. Само је треба пустити. И треба их подржати да формирају власт са Савезом За Миљацку.
Ја бих предложио да САЗАП Српске, Трио БИЧ Бојси, закупи неколико штандова у Сарајеву. Понесе оне табље Добродошли у Републику Српску и отвори књигу уписа у Србе. Има тих Расима чудо једно.
Сарајевска технологијка Лажне Мултиетничности потпуно је заслијепила Сарајевски Политички Круг.
Њихова плиткоумност, поптуно компатибилна са плиткоумношћу Пробосанског Есдееса, дошла је дотле да им Милан Шутало са Хаемеса, мој друг, и ја, морамо цртати како су њихови путеви баш чаршијски, како су погубни по опстанак БиХ и по цивилизацијски међунационални коегзистенцијални напредак.