недеља, 28. септембар 2014.

3249.
ЈОШ ЈЕДНО
ПОНИЖЕЊЕ
СРБИЈЕ

Неће бити чудо ако Брисел, односно Уншарф Збигњев, на свијетлом историјском приступном путу Европској Унији и Нато Пакту, од Србије буде тражио да организује још једне катастрофалне поплаве.
И да наметне да на изборима не може учествовати нико ко није педер.
Медији јављају да је Београд у опсади.
Као кад је падао Милошевић. Или као да је одлучио да се врати.
Нема те требе ни тог куроње због којег би се дигла једна европска пријестолница у опсадно стање. Као због параде Да Га Проноса. Као да је Београд пун педера.
Да се цијели пројект не води из иностранства, из истих оних центара из којих је рушен Милошевић, Чаушеску, Садам, и све што је рушено од Уншарф Збигњева, истосполци, и мужјаци и женке, одржали би неку своју демонстрацију, тражили истосполне бракове и слично, и све би се завршило као и друге безазлене манифестације.
Овако, максималном политизацијом, србијанско друштво је доведено до опаасне поларизације. То је случај и са другим срединама. Једна струковна манифестација дигнута је на пиједестал важности изнад свих инстутуција државе, парламенаризма, нације, друштва уопште. Постала је услов свих услова.
Парада педера постала је важнија и од Вучића, СТЈ.
Друштво је доведено до руба цивилизоване свакодневнице и свакодневне анархије.
Невјероватна је антихуманост тих бриселских института приступног пута, кад једну друштвену скупину, маргиналан слој, злоупотребљавају као вашарске мечке.
Све је, дабоме, у функцији деструкције НДД Сфере. Деструкције институционалног, парламентарног, демократског и процедуралног политичког система.
А сви су мислили да је довољно да даш Косово.
Шта ћемо ми који немамо Косово. А нисмо педери.