недеља, 24. август 2014.

3179.
ЈОШ ЈЕДАН
МЕЂУНАРОДНИ
УПОТРЕБНИ ИДИОТ
ЖРТВОВАЋЕ МИР

Порошенко.
Јебо га Алија Изтебеговић у дупе голошенко.
Након разговора са Ангелом изјавио је, тај Украјински Алија Изетбеговић, да Због Мира неће жртвовати Суверенитет.
А иначе, Украјина се, кроз историју, толико насуверенитовала да је у археологији, филозофији, још античкој, и у генима лептирова, уписана као примјер Суверенитета. Да не говорим о новијим срањима као што је међународно право и одношаји.
Ако под Суверенитетом сматрамо широко поље за напад на Русију.
Алија Изетбеговић, чије су историјске изјаве његови сљедбеници потпуно заборовили, више ни бомбоне не бацају на мезар му, подсјећам их, изјавио је да ће За БиХ жртвовати Мир.
Онда је све отишло Укурац.
Али се није тако звало. Звало се Патритотизам, Шехитлук, Отпор Четничкој Агресији. Касније је попримило облик Преживљеног Геноцида.
Шта је, дакле, то што веже једног класичног посттранзицијског тајкуна, пљачкаша националних, унутардржавних ресурса, тржишта и пара, и гологузог Алију Изетбеговића. У тим државним, националним и немирољубивим нецивилизацијским поставкама и филозофијама.
Интернационална Манипулативна Сиса.
Сиса Збигњева.
И Порошенко, Чоколаденко, и Алија, Декларација, од истог су учитеља материњег језика научили реченицу о Жртви Мира.
То је покушај оправдавања, подсвјесно, свог учешћа и уништавању једне земље и људи. Мада им Збигњев то представља као Историјску Мисију.
Јер. Најмање пола живитеља Украјине ће сутра рећи, а већ мисли, да их боли дупе за Суверенитет. Да им је да се у миру наједу и мало проживе без Наполенона, Хитлера, Домаћих Фашиста, Соцлагера, ЕУ, САД. Чак и без плина.
На коју се, онда, силу позива Порошенко када каже да Неће жртвовати суверенитет ради мира.
На страну силу. Јер у земљи нема такве политичке, па ни војне силе.
Нажалост. Ту дуготрајну жртву мира због суверенитета, платиће украјински живитељи.
Као што су платили и муслимански живитељи у Босни и Херцеговини и Српској.
Шта су, они, данас. Гдје су, они, данас. С ким ће, они, данас. Сучим ће, они, пред Милоша и Мурата, данас. Да простиш. Преко које, они, муслимани, ријеке могу да пријеђу. Никад се ријека не прелази никуд. А, они, муслимани у БиХиС, немају више куда. Осим да се опредијеле између Два Бакира.
То је та Жртва Мира.
Дабоме да је јасно да је Порошенко играч интернационалних Бригада. Разводник Прве Класе код Збигњева.
Али ако није јасно, анализом ријечи које употребљавају инсталирани накурњачки лидери, најлакше откривате Сису Збигњева. И колико му је грло дубоко.

Такви, од стотину политичких ријечи, увијек говоре десет туђих.