понедељак, 24. фебруар 2014.

2701.
УКРАЈИНА
ПОСТАЛА УКРАЈИНКА,
САДА ЕУ НУДИ ЛОВУ

Извјесни, а то значи небитни и непознати, Елмар Брук, шеф посланичког клуба десног центра у Бриселаларменту, изјавио у Украјини да ће ЕУ бити спремна да да двадесет милијарди еура ако Украјина формира владу и влада буде одлична из владања.
Та изјава има тежину као и кад би Слободан Поповић отишао у Сирију и рекао да је БиХ спремна дати још калашњикова и експлозивних потрепштина из познатог налазишта у околини Тешња, одакле је надалеко чувен експлозив Тешњевит, само ако Сирија формира мултиетничку владу.
Ну.
Битнија је једна друга релација.
Стара Курветина Европа, сада са личним документима на име ЕУ, понаша се према Украјини као према Курви.
Лопов све људе гледа ко лопове.
Кад је Русија одлучила да Украјини појевтини плин и да дугорочна повољна средства, онда су Корајачи Нато Пакта и Асоцијације Јебешеу, кренули у офанзиву рушења Украјине и Власти. Док траје Олимпијада. Узгред, нека се спреми неко за Свјетско првенство у Бразилу.
Сада би платили вјерност.
Ако ЕУ има тих двадесет милијарди, што их није дала прије три године, прије двије године. Можда би се јавно и политичко мнијење у Украјини промијенило у корист ЕУ. БиК. То ја само тако кажем.
И друга битна чињеница.
Кад ти извана дођу те милијарде нећеш однијети гаће на штапу, јер немаш куд да одеш. Носаћеш их по својој лијепој земљици. Ко не вјерује нека погледа Босну и Херцеговину. Шта је овдје тих милијарди дошло, СТЈ.
Па смо, само, за те парице успјели да добијемо Дорис Пак и ону Фајон. Инцко је дошао као Грант.

А само се ГоК даје као Грант.