субота, 28. децембар 2013.

2567.
ТАЧИ ТРЕБА
ДА ДОБИЈЕ
ПРАВОГ НОБЕЛА,
ТЕРОРИСТИЧКИ
ПОЈАС САМОУБИЦЕ

Много је експлозива утрошило вријеме. Данас многи и не знају зашто се Нобелова зове Нобелова. Нобел је измислио неки експлозив па је онда видио да то људи злоупотребљавају, јебига Алфред, људи би злоупотријебили говно, кад не би имали шта друго, и покренуо идеју, он, или неко около, да се од зараде на експлозиву награђују они који стварају нормалне ствари. Мада је, знајући људску историју, од пећине, експлозив једна од најнормалнијих ствари и људима најпримјеренијих ствари.
Данас се додјељује и Нобелова награда за мир. Једна од најусранијих. Најзлоупотребљенијих. Кад ми помогнеш да неког сјебем, у великим геополитичким размјерама, даднем ти Нобелову награду за Мир. То је награда за Окупацију, МТЈ.
Сада су Котрљачи Јавне Перцепције, Нови Педери то зову Спин Докторима, лансирали причу о томе да Тач и Дач добију Нобелову Награду за Мир.
Генијално.
Настрану то што ти отмем Косово, па направим рат у Југославији, дабоме, оптужим за то тебе, онда прогласим Косову независност, уврнем ти муданца, да потпишеш. И на, крају, улазим на Белом Коњу. Дајем ти Нобелову.
Генијално је што Тач постаје Херој а Дач се трајно биљежи као издајник. Он је просто приморан да буде двострука личност. И Херој и Издајник.
Генијално је што Тач више није кривац низшта. Што се један Дрипац, Терорист, Есктремист, Злочинац, трансформише у Калимера. И што Дач сноси кривицу за све што је урадио Он и Његови. Слобо. И што лако може да му Партија ПУЧ. У Чабар.
Дабоме да Дач није за Нобелову Награду. Са Косовом нема мира. Ово је само феноменално оформљена топла леја за могући будући рат.

А Тач. Тач је за правог Нобела. Двадесетседам кила динамита, око паса, даљински активатор у лијевом џепу. Да би десна била слободна за руковање. И један код припадника. За случај да се Тач усере и несмједне активирати појас.