уторак, 24. децембар 2013.

2557.
КАКАВ ЈЕ ЗАПАД

Површно је перципирати и анализирати Запад, Америку, по Првом Црном Предсједнику, по Гуглу, по Мајкрсофту, по планетарном шунду Кокаколамек.
Чак и по Демократским Бомбардовањима Београда и Багдада.
Циљ Запада у свијету никада није био напредак, хуманизам, људскост, слобода, једнакост и демократија.
Циљ је увијек био да се свијет потчини. И улазак у рат против Њемачке, Италије и Јапана имао је тај циљ. И излазак Армстронга на мјесец. И формирање Нато Пакта. И данас, утицајем на арапаска прољећа, јесени и сузе, промовише се тај циљ.
Безочна употреба Европске Уније, што су Њемачка и Француска, уз обилну помоћ свједока сарадника, Енглеске, допустиле, такође је пројектована као алатка потчињавања планете.
Свакодневном човјеку то не мора тако да се укаже. И немогуће је. Људи имају проблеме Крува И Соли. Не могу да анализирају свјетске силнице Запада и Америке. А они то знају да упакују. Већ годинама убијају Србију, и Србијанце, како су еуроинтеграције пресудне.
Дабоме да иза тога стоји улазак у Нато, читај Отимање од Русије. И Независно Косово. Читај Отимање од Србије.
Али има начина да се свакодневно увиди нељудски карактер Запада. Који је испод свих нивоа курвањског, преварантског и нељудског.
По људима које протежирају, подржавају и употребљавају, познаје се Запад.
Данас Политика Смајловић, вријеме је да Љиљана промијени име, пише нешто о томе. О Ходорковском, класичном пљачкашу, који је постао Симбол Запада у борби против Мрака Русије.
Али. Још су сликовитије оне три перверзне дамице из невладине пјевачке организације Пуши Трио. Само због поштовања женског рода не могу да им кажем све. Таквих у Америци има много, па ниједан трио није постао свјетски. А све се бојим да би изнијеле живу главу да су неке од њих отишле у неку јевтину цркву и пишкиле по светим сакристијама.
Или Кличко. Једна сјајна спортска каријера безочно је употријебљена у геостратешкој игри. Кличко ће бити шлепан и за предсједника Украјине. И он се, јадничак, уживио. А на крају ће бити одбачен као лименка кокаколе.
Зашто свог Мајка Тајсона нису, док је био у зениту, гурали у Конгрес. Већ су пустили, кад су га финансијски измузли сви, да посрће и пада по криминалу и бешчашћу.
Само двије врсте људи подржава Запад.
Оне који пљачкају своју земљу, ону на коју је Америка бацила око. И оне који пљачкају пажњу те земље.