петак, 6. децембар 2013.

2516.
ДАЧИЋ:
ОСТАЋУ УПАМЋЕН ПО
ПУТУ У ЕУ И ДОГОВОРУ
СА ПРИШТИНОМ.
ПРИМИ МОЈЕ САУЧЕШЋЕ.
 

Хтио сам да напишем историјски текст о Станији и Ани. Станија подлетјела под камион. Нек је и она подлетјела под нешто друго. А Ана Николић, некад најтврђа гуза Србије, рекла да ће бити Вучићева Мерилин Моро. Изгледа да се опет отријезнила и да се нада да ће ППВ да скине наочаре.
Мислио сам да се пред викенд зајебавам са политичком сценом Србије.
А онда отворим Прессрс, имају више С него Србија до Свеслосветосвердловска. Дачић се зајебава. А изгледа ко да се опрашта.
Ни Брисел ни Приштина нису никоме никакве референце у политичкој каријери. БМК за Брисел и Приштину.
Али. Дачић је рекао нешто што мене сврби.
У Српској се стиде Милошевића, и рушили су га, а он им је створио Републику Српску.
Дачићу, Дачићу. Говориш ко прави Сарајлија. Данашњи Сарајлија. Не из времена Индекса и Бијелог Дугмета.
Откако је Милошевић почео да ствара, Србима све процвјетало. Нема гдје их нема. Стигли су и до Три Пизде Материне. Само их нема тамо гдје су увијек били и гдје би требали да буду.
Српска сиротиња је створила Републику Српску. Сиротиња у рововима, блатњавим, крвавим и усраним. Није имала луксуз да буд на некој равној гори, ни тамо далеко, ни негдје на коти, чуки, утврђењу. Овдје је била. А против ње, Српске Сиротиње, сви, америчани, усташе, муџахедини, нормални муслимани. И Ненормални Милошевић.
И да не идем даље. До Милошевићевог, србијанског, безочног извлачења пара и богатства одавде, док је та Српска Сиротиња била у рововима.
Осим тога. То што прича Дачић, то Сарајево и Странци Усранци и желе да чују. Њима управо то треба као историјски аргумент. Овдје не постоје Срби. То је све посљедица Србијанске, Четничке, Милошевићевске, Београдске, Агресије. И Геноцида.
Београд, и Дачић, једном би требали да схвате.
Ако неку лекцију никако не можеш да научиш, прескочиш је, ЛЈЈ.
Лебац Јој Јебем.