понедељак, 2. децембар 2013.

2504.
BILLY
THE BUDIMIR
ЗА БиХ СПРЕМАН
 

Револвераш.
Тако је и Били Тхе Кид носио револвер без дозволе. И ушао у Легенду.
Предсједник Будимир, Револвераш, може стићи само до ћенифе.
За њега је и Творза луксуз.
Тако је кад будале полете да буду Комшић. Ако не знаш гдје да будеш Хрват, немој ни код Лагумџије.
Ну. Помињем Будимира Помилујка због тога што је дао важну изјаву о томе како Додик стално насрће на цјеловитост и јединстеност Босне и Херцеговине. Туземно а често и у иноземству. Што је њега, Будимира, додатно узнемирило као освједочено опредијељеног и опробаног борца. За БиХ Спремног.
Предсједник Будимир је, и без афере Помиловање, маргинална политичка личност. Јер је маргинално и мјетсо Предсједника већег и потпуно разјебаног беха ентитета. То мјесто је резултат сарајевског шибицарења а не валидног политичког процеса у којем политичке странке и конститутивне федералне нације играју пресудну уставну и демократску улогу.
Његова политичка валидност упитна је и по интерном Хрватском Питању. Политичка Лола, какав је, неоспорно Будимир, која је спремна да глуми Хрвата на важномм мјесту а без гласовне изборне потке, не може да у политичкој реторти игра улогу важнију од једног обичног црвљивог кестена за улично предзимско пржење.
Стога и његово залагање за Јединствену и Цјеловиту БиХ, може само да буде подсмијавање тој Кобивадржави. Може да буде само смијешна закрпа на изношеном и изгуљеном капуту Унитаризма. То, чак, не може ни да буде модни детаљ Мандата у коме је главни догађај Напасти Додика.
Будимири, нажалост, контаминирају јавну политичку сцену у много раширенијој и опаснијој мјери него што је то једна изјава Пиштољаша Предсједника.
Његова подсвјесна, пак, и намјера сарајских медија који преносе такве изјаве, као и његових ментора, тракотра и застора, јесте у накани да и Републику Српску претворе у такозвано Будимирово Јебалиште.
Да се и у Републици Српској може изаткати Предсједник Будимир.
Предсједник Мудимир.
А Цјеловитост је спала КЗУ. Док је овакви заступају.