четвртак, 14. новембар 2013.

2458.
ЕКОНОМСКА
И ПОЛИТИЧКА
ГРАНД ПАРАДА
 

Видим. Исподсредњемозгаши упишавају се директно у тастатуре због неког текста извјесног нестраначког србијанског министра привреде. У коме је он срушио Булканске Табуе, Предрасуде и Збалуде. Неки младобошњачки Еновинац, а није Пишоња Вешовић, кука како Федерација, па и Република Српска, нису те среће да имају таквог експертског нестраначког министра.
На корак смо да јелена карлеуша изађе са програмом Обнове Србије. Пошто је Радуловић, тај министар, изашао са Обновном Привреде. А Радош са Равнањем Равне Горе.
Они који не знају ништа о привреди и тржишту, неће никада ништа ни знати о привреди и тржишту. Томан, Учење о Будалашима, 987657463422.
Из само двије скорашње изјаве, у Србији, могуће је дијагностиковати стање привреде тамо, овдје и около. И закључити да Ђекна никад неће умријети. Али ни прднути.
Србијански Беко и Србијанска Фахрета, у мјесец дана, рекли су да је Вучић Лидер Лидера. Фахрета је још рекла да Нам Такав Треба.
Та ситуација, у којо Ђекна не може да прдне, уоквирена је двјема константама.
У првој, политичари, читај Лидери, држе Привреднике, СТЈ, за уши. Док они њему чешу муданца.
У другој, Уметнице сексуално узбуђују унесрећени народ док им политичари, читај у великој множини, ладе танге.
То што Хрватска, или Ваша Држава, немају Лепу Брену, ништа. Имају Лепог Надана. И Лепог Џеку.
Министар Привидних Дела Србије није ништа открио. У погледу страних улагања, напримјер.
Ако о страним улагањима говоре, Дорис Пак, Дорис Кацин, Дорис Инцко и дркаџије из Нато, јасно је, прво, да о томе немају појма, друго, да од тога нема ништа.
Привреда у Србији, и у било којој југословенској унесрећеници, непривредива је.
Останите клечећи.
У погодном тренутку промјените накољенице.